Vis studentum.no som: Mobil

Statsvitenskap - Master

NTNU
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Trondheim
Ja

Om utdanningen

Master i statsvitenskap

Politikk til høyre – politikk til venstre! Statsvitenskap er studiet av politisk virksomhet i og mellom samfunn – lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Masterprogrammet i statsvitenskap gir en allsidig skolering i statsvitenskapelige tilnærmingsmåter, teorier, emner og metoder. Programmet gir deg muligheten til å oppøve ferdigheter i vitenskapelig utrednings- og forskningsarbeid.

Opptakskrav/Søknad

Opptak til master i statsvitenskap ved NTNU forutsetter en bachelorgrad i statsvitenskap med fordypning i statsvitenskap på minimum 90 studiepoeng eller tilsvarende. I opptaksgrunnlaget skal det inngå metode- og bacheloroppgaveemne(r) tilsvarende SOS1002 og POL2900. Se NTNUs nettside for mer informasjon om opptakskrav. 

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i statsvitenskap. 

120 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Du kan kanskje også være interessert i: