Vis studentum.no som: Mobil

Drama og teater - masterstudium

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Drama og teater - masterstudium

Ønsker du deg en faglig fordypning for å jobbe med ledelse, instruksjon og undervisning i teatergrupper, fritidsvirksomheter, skole eller helse- og sosialsektoren? Tar du kanskje sikte på en karriere med forskning og utvikling innenfor drama og teaterfeltet? Da er masterprogrammet i drama og teater noe for deg!

Masterprogrammet har både et teoretisk og et praktisk-teoretisk studieløp. Det vil gi deg faglig fordypning på høyt nivå innenfor et selvvalgt drama-/teaterfaglig område. Første år er felles for begge studieløpene og omfatter fellesemner som gir deg teoretiske og faglige perspektiver for arbeid innenfor drama og teaterfeltet. Du vil oppnå bred kompetanse i å analysere, fortolke, utvikle og formidle fagstoff både praktisk og teoretisk. Etter å ha fullført det teoretiske utdanningsløpet kan du i tillegg analysere og fortolke teorier og fagstoff innen drama og teater, og arbeide selvstendig med praktiske og teoretiske problemstillinger og du kan gjennomføre selvstendige og avgrensede forsknings- og utviklingsprosjekter i drama og teater. Etter å ha fullført det praktisk-teoretisk utdanningsløpet kan du i tillegg planlegge, lede og gjennomføre drama- og teateropplegg, -forløp og -konsepter for unge og voksne, utformet av andre eller deg selv. Du kan formidle og kommunisere i scenisk form og reflektere i og over kunstnerisk og kunstpedagogisk praksis.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!