utenlandsguiden - alt om å studere i ulike land
27 jan 2023

Utenlandsguiden

Alt du trenger å vite om å studere i ulike land

Planlegger du på å studere utenlands? I vår utenlandsguide finner du informasjon om hvordan det er å studere i ulike land, blant annet hvordan du søker høyere utdanning, opptakskrav, hvordan du finner et sted å bo, hvor dyrt det er å leve der og hvordan du best utnytter studietiden i utlandet.

Klikk deg videre til landet du ønsker å studere i og få svar på dine spørsmål! 

Velg et kontinent:

 

Afrika

Afrika

Utallige eventyr, vakker natur og et eksotisk dyreliv. Afrika er det ultimate kontinentet for deg som ønsker en unik studietid. Er du klar for å fordype deg i et nytt land og en ny kultur?

Studere i Afrika

Sør-Amerika

Sør-Amerika

Dra på oppdagelsesferd i Sør-Amerika, møt nye mennesker og nyt det varme klimaet. Sør-Amerika gir en ekstra berikelse til din studietid. Hva venter du på?

Studere i Sør-Amerika

Europa

Europa

Utforsk ulike land og opplev Europas rike historie, kultur og noen av verdens eldre bygninger. Få nye impulser, lær deg et nytt et språk og finn ditt drømmestudium! Les mer om ulike studieland i Europa her:

Studere i Europa

Nord-Amerika

Nord-Amerika

Kunne du tenke deg å studere og leve i en storby? Da bør du ta turen over Atlanteren og sjekke ut studietilbudene i Nord-Amerika. Her finner du også noen av verdens høyest rangerte universiteter!

Studere i Nord-Amerika

Oseania

Oseania

Bli inspirert av vakre omgivelser og vennlige mennesker! Ta en utdanning i Australia eller New Zealand og bli en del av et stort nettverk av internasjonale studenter.

Studere i Oseania

Sist oppdatert: 27 jan 2023