Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Om studentum – Finn en utdanning i Norge eller utlandet

Vi ser verdien av utdanning. Utdanning er en personlig investering som former og definerer fremtidens arbeidskraft og den enkeltes ståsted. Med en riktig utdannelse kan du oppnå ditt fulleste potensiale. Vi har derfor samlet over 5 000 utdanninger på tvers av forskjellige institusjoner, fagområder, nivåer og land.

studentum.no ble lansert i 2005 og er en del av Keystone Education Group. Vi er i dag en av landets ledende søkemotorer med rundt 80 000 besøkende hver måned. Vi gjør det lett for våre besøkende å finne, sammenligne og velge utdanning. Hos oss kan du for eksempel regne ut ditt karaktersnitt, lese nyttige artikler og få tips om studierelaterte emner.

Finn din utdanning

I juni 2021 ble Educations Media Group og Keystone Academic Solutions slått sammen til Keystone Education Group. Keystones visjon er å hjelpe alle fremtidige studenter med å ta en av livets viktigste avgjørelser – nemlig å finne riktig utdanning.

Keystone og studentum.no arbeider kontinuerlig for å tilby våre besøkende den beste søkeopplevelsen når de ser etter potensielle studier. Sammen med 5500 utdanningsleverandører i over 190 land hjelper Keystone årlig 110 millioner studenter på sine 460 søkeplattformer. Keystones nettsider inkluderer blant annet studentum.se, studentum.dk, utbildning.se, educations.com, Masterstudies.com, Bachelorstudies.com og FindAMasters.

Les mer om Keystone

Utdannelse er en investering i din fremtid. Det er en reise som definerer og transformerer ditt liv, din karriere og utvider din horisont. Tillat deg selv å drømme, dyrke din lidenskap og ditt talent. 

På studentum.no finner du inspirasjon til utviklingen av ditt potensiale. Vi har samlet markedet for utdanninger og muligheter både i Norge og verden. På vår plattform har du muligheten til å søke og sammenligne tusenvis av kurs og utdanninger.

Finn din utdanning


Annonser