Vis studentum.no som: Mobil

Om studentum – Finn en utdanning i Norge eller utlandet

Vi ser verdien av utdanning. Utdanning er en personlig investering som former og definerer fremtidens arbeidskraft og den enkeltes ståsted. Med en riktig utdannelse kan du oppnå ditt fulleste potensiale. Vi har derfor samlet over 3500 utdanninger på tvers av forskjellige institusjoner, fagområder, nivåer og land.

studentum.no ble lansert i 2005 og er en del av EMG - Educations Media Group AB. Vi er i dag en av landets ledende søkemotorer med rundt 80 000 besøkende hver måned. Vi gjør det lett for våre besøkende å finne, sammenligne og velge utdanning. Hos oss kan du for eksempel regne ut ditt karaktersnitt, lese nyttige artikler og få tips om studierelaterte emner.

Finn din utdanning

studentum.no er en del av EMG - Educations Media Group. EMG ble lansert i 2001 og består i dag av totalt 19 nettsider som alle jobber mot samme visjon - å hjelpe alle i verden å finne sin utdanning!

EMG og studentum.no arbeider kontinuerlig for å tilby våre besøkende den beste søkeopplevelsen når de ser etter potensielle studier. Dette har vært en suksess og vi er i dag en av de mest besøkte plattformene for utdanningssøk. EMG har over 2 millioner internasjonale besøkende hver måned.

Les mer om EMG

Utdannelse er en investering i din fremtid. Det er en reise som definerer og transformerer ditt liv, din karriere og utvider din horisont. Tillat deg selv å drømme, dyrke din lidenskap og ditt talent. 

På studentum.no finner du inspirasjon til utviklingen av ditt potensiale. Vi har samlet markedet for utdanninger og muligheter både i Norge og verden. På vår plattform har du muligheten til å søke og sammenligne tusenvis av kurs og utdanninger.

Finn din utdanning


Kontakt oss

Her finner du kontaktopplysninger til studentum.no. Om du har spørsmål om en spesifikk utdanningsinstitusjon eller utdanning skal du kontakte skolen som utfører utdanningen. 

Post- & besøksadresse:
EMG – Educations Media Group AB
Tollbugata 8 A
0152 Oslo, Norge  

Org.nr: 556652-1653


OBS, før du mailer!

Om du studerer eller vil studere og har spørsmål angående en spesifikk utdanning eller skole skal ikke kontakte oss, men kontakte den gjeldende skolen. Studentum.no utfører ingen egne utdanninger.