Vis studentum.no som: Mobil

Om Studentum – Finn en utdanning i Norge eller utlandet

om studentum.no

KONTAKT   PRESSE  |  REFERANSER   STUDENTUMS TJENESTER   FAQ

Studentum.no er en nettportal viet høyere utdanning. Her kan fremtidige studenter raskt og enkelt finne relevant informasjon om utdanning, og utdanningsinstitusjoner kan effektivt synliggjøre seg for den riktige målgruppen.

Siden 2005, da Studentum.no ble lansert, har nettsiden hatt en jevn økning i både kunder og besøkere. Med rundt 80.000 besøkere per måned, er vi i dag en av landets ledende søkemotorer for høyere utdanning. 

På Studentum.no finner du over 3.000 utdanninger fra både høgskoler og universiteterfagskolerfolkehøgskoler, samt yrkesrettede utdanningerstudier i utlandet, språkreiserstudiekompetanse og nettstudier.

Mål og visjon

Educations Media Group – gruppen bak Studentum.no – er markedsledende på markedsføring av utdanning i Nord-Europa. I tillegg til Norge, opererer EMG i alle nordiske land, Tyskland, Frankrike, Nederland, USA og Storbritannia. Forretningsideen til EMG er todelt: Målet er å hjelpe utdanningsinstitusjoner med å synliggjøre seg for kvalifiserte studenter. Visjonen er å hjelpe alle over hele verden med å finne sin fremtidige utdanning.

Det norske teamet følger EMGs mål og visjon, og ønsker å tilby utdanningsinformasjon av høy kvalitet. Vi ønsker å hjelpe unge så vel som eldre med å finne frem til den utdanningen de søker, og vi ønsker å hjelpe utdanningsinstitusjoner med å rekruttere studenter til sine studieplasser. I tillegg til synlighet på egen nettportal, streber vi derfor etter høy synlighet gjennom søkemotorer som Google. Vi tilbyr også henvendelsskjema på hver utdanning – en funksjon som gir potensielle studenter mulighet til å komme i direkte kontakt med skolen de er interessert i. 

Hvordan kan Studentum hjelpe meg som fremtidig student?

Studentum har som mål at våre brukere raskt og enkelt skal kunne finne den utdanningen som best passer deres ønsker, behov og kvalifikasjoner. Du kan bruke vår søkemotor øverst på Studentum.no. Denne inkluderer parametrene Fagområde, Utdanningstype og Sted. Du kan også søke via fritekst i søkefeltet.

Mer informasjon om skolen eller utdanningen du er interessert i, får du gjennom tre enkle steg:

1) Finn den skolen eller utdanningen du ønsker å vite mer om
2) Send en interessemelding
3) Skolen vil innen kort tid kontakte deg med informasjonen du trenger.

Vi forsøker også å stadig utvide nettportalen med informasjon som kan være relevant for deg som studerer eller skal bli student. Av nyttig informasjon du kan finne på våre nettsider, kan vi nevne:

       Detaljert beskrivelse av alle de forskjellige studiene
       Kontaktdetaljer til studiestedene
       Omtaler om skoler og utdanninger fra tidligere studenter
       Krav og vilkår for lån og stipend fra Lånekassen
       Forklaring til språktester (TOEFL og IELTS)                              
       Kalkulator for utregning av skolepoeng

Hver måned sender vi ut et nyhetsbrev med informasjon om skoler, studieformidlere, søknadsfrister og mye mer. Dette kan du enkelt melde deg på her. Du kan når som helst avregistrere deg fra nyhetsbrevet, dersom du har mottatt all informasjon du trenger.

Tips eller forslag?

Har du noen forslag til hvordan vi kan forbedre nettportalen eller søketjenesten vår? Er det noe du savner, som kunne vært til hjelp i din søken etter utdanning? Vårt ønske er at Studentum.no skal være det beste verktøyet for deg som leter etter høyere utdanning – og vi tar gjerne imot forslag til hvordan vi kan bli bedre!

Studentum AS
Tollbugata 8 A
0152 Oslo, Norge  
Telefon: +47 23 65 28 91 
E-post: info@studentum.no                                                           

Sist oppdatert 16.04.2018