Bachelor

Musikkvitenskap - bachelorstudium

NTNU, i Trondheim
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Musikkvitenskap - bachelorstudium

Hva gjemmer seg bak spillelistene dine? Hvordan var «spillelistene» i tidligere tider og hvordan er de i kulturer utenfor din egen? Om du vil utvikle dine kunnskaper om hva musikk er, var og kan være, er bachelorstudiet i musikkvitenskap noe for deg.

"

Hvorfor er musikk så viktig for mennesker i alle aldre i alle kulturer?

Det finnes ingen enkle svar på dette spørsmålet. Til det er musikken altfor variert og mangfoldig. På grunn av det går bachelorstudiet i musikkvitenskap inn i musikken fra så mange ulike innfallsvinkler: gjennom musikkhistorie, musikalsk analyse, din egen praktiske utøving av musikk, kunnskap om andre kulturers musikk, musikkteori, oppøving av gehør, øvelser i det å skrive musikk, å improvisere og lede kor. 
 

"

Studiet gjør deg kvalifisert til å jobbe i musikk- og kulturliv, innenfor blant annet administrasjon, media, museum, produksjon og undervisning.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights