Vis studentum.no som: Mobil

Kompletterende utdanning for sykepleiere med utdanning fra land utenfor EU/EØS

NTNU
Sammendrag
Årsstudium
Trondheim
1 år
Deltid
Støttet av lånekassen

Kompletterende utdanning for sykepleiere med utdanning fra land utenfor EU/EØS

Kompletterende utdanning for sykepleiere med utdanning fra land utenfor EU/EØS, er for deg som har fullført sykepleierutdanning fra land utenfor EU/EØS og som ønsker autorisasjon som sykepleier i Norge. Studiet er samlings- og campusbasert, inkluderer praksis og går over 1,5 år.

Etter fullført utdanning og innvilget autorisasjon kan du arbeide som sykepleier i alle deler av helsetjenesten. Utdanningen kvalifiserer videre til opptak ved en rekke master- og videreutdanninger som jordmorfag, intensivsykepleie og helsesykepleie.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!