Vis studentum.no som: Mobil

Master of Science in Naval Architecture

NTNU
Sammendrag
Master
Ålesund
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Master of Science in Naval Architecture

Designere har en evne til å se forbi det eksisterende. De løser gamle problemstillinger med nye vinklinger som ivaretar helhet og funksjonalitet på positive måter. Skipsdesign blir stadig mer utfordrende på grunn av strengere krav til ytelse, mer avanserte systemer og økt integrasjon ombord i nye fartøy.

Studiet er rettet mot ulike aspekter knyttet til skipsdesign. Som skipsdesigner kan du være med på å utvikle komplette sjøbaserte løsninger; fra enkle fritidsbåter til mer komplekse offshoreskip og flytende plattformer. Dette gir deg muligheten til å jobbe med design, utvikling og produksjon av skip og havinstallasjoner.

Dette er et internasjonalt masterprogram, som rekrutterer studenter fra hele verden. Undervisningen foregår på engelsk i et multikulturelt læringsmiljø.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!