Vis studentum.no som: Mobil

Master i medisinsk bildeteknologi

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
2 år
Deltid
Støttet av lånekassen

Master i medisinsk bildeteknologi

Master i medisinsk bildeteknologi ved NTNU er et deltidsstudium (over fire år) for deg som har en bachelorgrad innen helsefag, f.eks. i radiografi, bioingeniørfag, ergoterapi, fysioterapi eller sykepleie. Vi tilbyr to separate studieretninger innenfor henholdsvis magnetisk resonans (MR) og ultralyd.

Gjennom studiet bygger du opp generell kompetanse i forskning og utviklingsarbeid innen bildeteknologi, og spisskompetanse innen den bildediagnostiske modaliteten som du velger. Med en master i medisinsk bildeteknologi får du kunnskaper, ferdigheter og kompetanse i skjæringspunktet mellom realfag og helsefag. Du lærer å planlegge og gjennomføre et forskningsprosjekt, og vil være kvalifisert for forsknings- og utviklingsarbeid i medisinsk bildeteknologi, både i privat og offentlig sektor.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!