Vis studentum.no som: Mobil

Teknisk kybernetikk - doktorgrad (ph.d.)

NTNU
Sammendrag
Doktorgrad
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Teknisk kybernetikk - doktorgrad (ph.d.)

Ph.d.-programmet i teknisk kybernetikk er for deg som vil forske på vitenskapen om automatisk styring og overvåking av dynamiske systemer som roboter, fly, båter, biler, elektriske kretser, biologiske systemer og prosessanlegg.

Kybernetikk er nært knyttet til reguleringsteknikk og systemteori. Dette omfatter prinsippene for tilbakekobling og tilhørende stabilitetsanalyse, samt estimeringsteori og læring fra data.

Doktorgradsprogrammet er faglig knyttet til Institutt for teknisk kybernetikk (ITK) sine hovedområder for forskning. Studiet kan også omfatte tverrfaglige forskningsområder i samarbeid med institutt, men med hovedprofil innen teknisk kybernetikk.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!