Master

Renewable Energy in the Marine Environment (Master's Programme)

NTNU, i Trondheim
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Renewable Energy in the Marine Environment (Master's Programme)

Masterprogrammet i marin fornybar energi (Renewable Energy in the Marine Environment REM PLUS) er et Erasmus Mundus Joint Master Degree program som tilbys av fire samarbeidende universiteter: University of the Basque Country (UPV-EHU) (Spain), University College Cork (Ireland), Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU)og École Centrale de Nantes (ECN) (France).

De fire universitetene samarbeider om den helhetlige gjennomføringen og utviklingen av programmet samtidig som hver partner er ansvarlig for driften av sin del.

Ved å studere marin fornybar energi kan du være med å utvikle et bærekraftig energisystem som kan redusere global oppvarming og klimautfordringer.

Programmet har også et nettverk av assosierte sentra dannet av verdensledende institusjoner og bedrifter, noe som legger til rette for spennende karrieremuligheter for studentene.

Programmet er delfinansiert av Erasmus+ Programme of the European Union.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights