Vis studentum.no som: Mobil

Renewable Energy in the Marine Environment (Master's Programme)

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Renewable Energy in the Marine Environment (Master's Programme)

Masterprogrammet i marin fornybar energi (Renewable Energy in the Marine Environment REM PLUS) er et Erasmus Mundus Joint Master Degree program som tilbys av fire samarbeidende universiteter: University of the Basque Country (UPV-EHU) (Spain), University College Cork (Ireland), Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU)og École Centrale de Nantes (ECN) (France).

De fire universitetene samarbeider om den helhetlige gjennomføringen og utviklingen av programmet samtidig som hver partner er ansvarlig for driften av sin del.

Ved å studere marin fornybar energi kan du være med å utvikle et bærekraftig energisystem som kan redusere global oppvarming og klimautfordringer.

Programmet har også et nettverk av assosierte sentra dannet av verdensledende institusjoner og bedrifter, noe som legger til rette for spennende karrieremuligheter for studentene.

Programmet er delfinansiert av Erasmus+ Programme of the European Union.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!