Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i digital forretningsutvikling

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Bachelor i digital forretningsutvikling

Med en bachelor i digital forretningsutvikling lærer du hvordan digitale løsninger kan danne grunnlag for nye forretningsidéer og en mer effektiv forretningsdrift. Studiet kombinerer informatikk, økonomi, marked, organisasjon og prosjektledelse. Med en bachelor i digital forretningsutvikling kan du bli en av dem som ser bedriftens muligheter på tvers av disse fagområdene. Du lærer å forstå samspillet mellom teknologi og organisasjon, og får bruke dine kunnskaper innenfor digital økonomi til å bli en effektiv og løsningsorientert endringsagent.

Denne typen jobb krever gode evner til teamarbeid og kommunikasjon, god dataforståelse og kunnskap om de forretningsmessige sidene i en bedrift. Med en slik fagkompetanse blir du etterspurt i det nye digitaliserte arbeidslivet.

Hvis du vil studere videre etter fullført bachelorutdanning tilbyr NTNU flere aktuelle 2-årige masterutdanninger.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!