Vis studentum.no som: Mobil

Tverrfaglig videreutdanning i psykososialt arbeid med barn og unge

NTNU
Sammendrag
Videre- og etterutdanning
Trondheim
4 semester
Deltid
Støttet av lånekassen

Tverrfaglig videreutdanning i psykososialt arbeid med barn og unge

Hvordan kan vi fremme og styrke mestring, trivsel og psykososiale beskyttelses-faktorer? Og hvordan kan man styrke tverrfaglig- og etatlig samarbeid om psykososiale belastninger i barnevern, barnehage, skole, hjem og nærmiljø? I denne videreutdanningen på 2 år jobber du med et utviklingsprosjekt i relasjon til eget arbeid. Studiet tilbys på oppdrag fra Helsedirektoratet og er et ledd i regjeringens strategiplan for barn og unges psykiske helse. Det er i tillegg mulig for arbeidsgiver å søke Fylkesmannen om støtte for studenter på dette studiet.

Studiet retter seg i hovedsak mot ansatte i kommuner med helse- og sosialfaglig eller pedagogisk utdanning, og andre med høgskole- eller høyere universitetsutdannelse som har relevante arbeidsoppgaver i møte med barn og unge. Eksempler kan være alt fra barnehage, skole, SFO, barnevern, helsestasjoner, integreringstiltak, politi, NAV, sosialarbeidere, kulturarbeidere osv.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!