Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i webutvikling

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Gjøvik
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Bachelor i webutvikling

Internett er en av de viktigste og mest komplekse kommunikasjonsplattformene i vår tid. Det er et univers som utvikler seg raskt, og rollen som webutvikler omformes tilsvarende. I løpet av de siste årene har JavaScript-økosystemet vokst og forandret seg i stor hastighet. Front-end utviklere er som følge av dette ansvarlige for flere oppgaver enn før.

Disse favner blant annet alt fra konseptualisering, design og prototyping av nettløsninger, til arkitektur og implementering. Dette stiller store krav til fremtidige nettutviklere, som må være både gode designere og kompetente teknologer.

På bachelor i webutvikling lærer du hvordan du lager innovative og brukervennlige full-stack løsninger for morgendagens web, der fokuset også dreier seg mot front-end-utvikling. Her handler det om forståelsen av at brukerbehov er kjernen i alle prosesser. Hele programmet dreier seg brukersentrerte metoder for å lage nettløsninger som omfavner front-end-teknologiene.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!