Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i økonomi og administrasjon, deltid

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Gjøvik
3 år
Deltid
Støttet av lånekassen

Bachelor i økonomi og administrasjon, deltid

Har du ambisjoner om å lede og utvikle bedrifter? Ønsker du å forstå hvordan vi effektivt kan produsere varer? Vil du vite hvordan bedrifter bidrar til samfunnet og tar vare på miljøet, samtidig som de tjener penger? Da er bachelor i økonomi, ledelse og bærekraft på Gjøvik noe for deg.

Studiet tilbys både som en heltidsutdanning over 3 år, og som en deltidsutdanning over 4 år.

Studiet fokuserer først på grunnleggende ledelse, markedsføring, bedrift- og samfunnsøkonomi, metodefag og etikk. Deretter får du en dybdekunnskap innen ledelse, ulike forretningsmodeller og industrielle prosesser med emner som teknologiledelse, kvalitetsledelse, prosjektledelse, bærekraftig strategier, og bærekraft og bioøkonomi. Du avslutter studiet med å skrive en bacheloroppgave.

Utdanningen kvalifiserer til ulike roller innen tjeneste- handels- og industribedrifter eksempelvis bedrifts- og forretningsutvikling, administrasjon, økonomistyring, drift og logistikk, prosjektering, konsulent- og rådgivningsvirksomhet.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!