Vis studentum.no som: Mobil

Musikk, utøvende - jazz - bachelorstudium (3-årig)

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Musikk, utøvende - jazz - bachelorstudium (3-årig)

Ved Institutt for musikk utdanner vi fremtidens profesjonelle musikere og musikkpedagoger innen jazz og klassisk. Ved å velge 60 sp kirkemusikk i de to siste årene får studenter med orgel som hovedinstrument en fullverdig kirkemusikkutdanning.

Gjennom bachelorprogrammet i utøvende musikk skal studentene utvikle instrumentale og musikalske ferdigheter til et profesjonelt nivå, et personlig kunstnerisk uttrykk, samt utvikle en god formidlingsevne. Dette skjer i møtet mellom de som allerede er profesjonelle musikere og studentene, og gjennom hardt og målrettet arbeid på hovedinstrument, gehør og i andre relevante fag.

Bachelorprogrammet i klassisk/kirkemusikk er fireårig. Jazzutdanningen er treårig.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!