Vis studentum.no som: Mobil

Fysikk - bachelorstudium

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Fysikk - bachelorstudium

Hvis du er nysgjerrig og liker å forstå hvordan ting virker, kan en fysikkbachelor være det rette valget for deg. Over oss eksploderer stjerner i ufattelig store supernovaer. Under oss har vi rødglødende lava, radioaktiv berggrunn og oljerikdom for fremtiden. Alt dette er fysikk, på samme måte som vitenskapen som beskriver vær og vind omkring oss. Fysikk er også grunnleggende for vårt teknologibaserte liv – tenk deg bare hva livet hadde vært uten alle våre moderne hjelpemidler.

Studiet egner seg for deg som er nysgjerrig på grunnleggende naturfenomener; fra mikrokosmos til verdensrommet. Bachelor i fysikk passer også deg som har interesse for utvikling av ny teknologi eller for å forstå grunnleggende naturfenomener som for eksempel klimautviklingen. Du lærer problemløsning og analytiske metoder som vil være nyttig for deg. Vi anbefaler at du går videre til en Mastergrad i fysikk, men du har også gode muligheter om du vil rett ut i arbeidslivet.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!