Vis studentum.no som: Mobil

Bygningsinformasjonsmodellering-BIM -årsstudium

NTNU
Sammendrag
Årsstudium
Gjøvik
1 år
Deltid
Støttet av lånekassen

Bygningsinformasjonsmodellering-BIM -årsstudium

Bygningsinformasjonsmodellering gjør at all digital bygningsinformasjon koordineres og kan brukes i alle faser av bygg og anlegg. Datamodellene følger prosjektet fra idé til nøkkelen settes i døra. Alle kommuniserer gjennom modellene som gjør at kvalitetssikringen blir bedre og at det blir færre feil. Bygningsinformasjonsmodellering forenkler også forvaltning, drift og vedlikehold av bygninger. Studiet retter seg mot deg som vil bruke intelligent modellering i bygg- og anleggsnæringen. Du vil få kompetanse i bruk av åpne, internasjonale standarder, samt samordning og optimalisering av alle tilknyttede prosesser. Studiet viser hvordan byggeprosesser kan effektiviseres og hvordan det kan spares betydelige ressurser samtidig som resultatene får høyere kvalitet.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!