Vis studentum.no som: Mobil

Interaksjonsdesign - bachelorstudium

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Gjøvik
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Interaksjonsdesign - bachelorstudium

Det er krevende å designe brukervennlige og effektive IT-løsninger. Studiet i interaksjonsdesign, også kalt UX-design — user experience design, handler om å lære å designe dataprogrammer og webløsninger som er brukervennlige, inkluderende, inspirerende, nyttige, og sosialt og etisk ansvarlige.

Dette studiet passer for deg som har en interesse for mennesker, design og teknologi og som liker kombinasjonen av teoretiske oppgaver og praktisk arbeid.

Fullført studium kvalifiserer til arbeid som interaksjonsdesigner i programvareutviklingsmiljøer, design-, kommunikasjons- og interaksjonsdesignbyråer, forlag, aviser, museer, kringkasting, grafiske bedrifter eller andre virksomheter innen privat og offentlig sektor som har relevante stillinger.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!