Vis studentum.no som: Mobil

Datateknologi - masterstudium (5-årig)

NTNU
Sammendrag
Integrert Master
Trondheim
5 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Datateknologi - masterstudium (5-årig)

Er du nysgjerrig på den teknologiske utviklingen? Vil du være med å skape gode teknologiske løsninger? Datateknologi spiller en sentral rolle i alle fremtidsrettede teknologier, og bidrar til å løse viktige samfunnsutfordringer innen for eksempel klima, bærekraft og helse. Veldig mange bruker datateknologi daglig, langt færre vet hva datateknologi er og hvordan det kan utnyttes i et produkt eller en tjeneste.

Datateknologi er et 5-årig masterprogram som vil gi deg den spisskompetansen som skal til for å forme fremtidens løsninger, noe som vil gjøre deg svært attraktiv på arbeidsmarkedet. I studiet lærer du teknikker og metoder for å utvikle datasystemer. Vi dekker hele prosjektløpet fra en løst formulert ide til et ferdig dataprogram.

Studiet passer for deg som har interesse og nysgjerrighet for teknologi, og ønsker å lære mer om data og programmering. Det er ingen krav om forkunnskaper innen datateknologi for å starte på dette studiet. Studieprogrammet kvalifiserer deg til jobber i de fleste bransjer, for eksempel som konsulent i en databedrift. Mange ender etter hvert opp som ledere.

Etter et masterprogram er det mulig å ta en doktorgradsutdanning (ph.d.).

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!