Bachelor

Bachelor i Shipping management

NTNU, i Ålesund
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Bachelor i Shipping management

Shipping er en av verdens mest internasjonale bransjer - kjent for høyt tempo og hurtige endringer. Med utdanning innen shipping management er du rustet til å bidra til bærekraftig utvikling. Du vil nyte godt av NTNU i Ålesund sine tette bånd til næringslivet. Studiet er fremtidsrettet med forelesere fra bedrifter. Du får mulighet til relevant praksis og skrive bacheloroppgave i samarbeid med en bedrift. Shipping management er en tverrfaglig utdanning som gjør kompetansen din ettertraktet i arbeidslivet.

Shipping management gir deg innsikt i fremtidsrettet og bærekraftig rederidrift, klasseselskap, skip og skipsoperasjoner, meglervirksomhet, bank, forsikring, industri og konsulentvirksomheter. Studiet er en krysning mellom økonomi, ledelse og ingeniørfag innenfor det maritime. 

Det er et stort behov for arbeidskraft med høy kompetanse innen den maritime næringen. Shipping management er en fleksibel utdanning hvor du kan skape en karriere i mange ulike typer bransjer, også utenfor shipping. Hvis du vil studere videre kan du velge mellom flere 2-årige masterprogram både i Norge og i utlandet.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights