Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i Bioteknologi

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Ålesund
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Bachelor i Bioteknologi

Med en bioteknologibachelor kan du bidra til å løse mange av de utfordringene samfunnet har innenfor ernæring, næringsmiddel, medisin, ressursforvaltning og miljø. Du spiller dermed en viktig rolle for samfunnet, og det finnes store muligheter for fremtidig verdiskapning. Innovasjon og nytenkning er sentralt i studiet gjennom gruppearbeid, presentasjoner og laboratoriearbeid. Studiet benytter seg av gjesteforelesere fra næringslivet rundt campus til å gi deg innblikk i arbeidshverdagen og fremtidens muligheter. Du jobber selvstendig med innovasjon og nytenkning i bacheloroppgaven din, hvor du selv kan være med på å forme prosjekt og problemstilling.

Studiet har fokus på kjemiske og biologiske prosesser og analysemetoder, for eksempel integrasjon av naturvitenskap og ingeniørvitenskap. Hensikten er å oppnå kunnskap om anvendelse av organismer, celler eller deler av disse, til produkter, analyser eller innovasjon. Du får relevante ferdigheter og kjennskap til bioteknologiske applikasjoner innen industri og næring.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!