Bachelor

Bachelor i Bioteknologi

NTNU, i Ålesund
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Bachelor i Bioteknologi

Har du lyst til å lære hvordan du bruker mikroorganismer, plante- eller dyreceller til å fremstille nyttige produkter innen blant annet medisin, veterinærmedisin, matvareproduksjon og helsekost? Da bør du ta en bachelor i bioteknologi.

Dette er noe av det du lærer ved å ta en bioteknologibachelor:

"

Mange dører åpner seg for deg med en bachelor i bioteknologi. Du kvalifiserer deg til å arbeide på mellomledernivå som for eksempel kvalitetsleder og laboratorieingeniør. Du kan også søke jobb som mellomleder innen bioteknologiske bedrifter, næringsmiddel- og farmasøytisk industri og forskningslaboratorier i privat og offentlig virksomhet. Tidligere studenter har fått jobb både hos forskning og rutine laboratorier, samt som bransjespesialister for leverandører av laboratorieutstyr. Noen velger å bli lærer i videregående skole.
 

"
NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights