Vis studentum.no som: Mobil

Film- og medievitenskap - masterstudium

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Film- og medievitenskap - masterstudium

Har du lyst å fordype deg i hvordan filmmediet eller andre medier former dagens samfunn? Masterprogrammet i film- og medievitenskap gir deg praktiske og teoretiske kunnskaper om film- og mediekulturen, dypere innsikt i filmens og medienes virkemidler og betydning, og lar deg utvikle kompetanse i selvstendig forsknings- og prosjektarbeid. Studiet setter visuelle medier og medieteknologi i et aktuelt søkelys, har den hensikt å utvikle dine kunnskaper om medieuttrykkenes mangfoldige virkeområder. Masteroppgaven gir deg mulighet til å velge hvilket felt du vil fordype deg i innenfor medievitenskap, som fiksjonsfilm, dokumentarfilm, fotografi, reklame, sosiale medier eller medieteknologi.

Studieprogrammet har to studieretninger, filmvitenskap og medievitenskap.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!