Vis studentum.no som: Mobil

Datateknologi og informatikk - doktorgrad (ph.d.)

NTNU
Sammendrag
Doktorgrad
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Datateknologi og informatikk - doktorgrad (ph.d.)

Ph.d.-programmet i datateknologi og informatikk er for deg som vil forske på fremtidsrettede teknologier, som for eksempel kunstig intelligens, medisinsk teknologi og søkemotorteknologi.

Vårt samfunn er blitt avhengige av at informasjonsteknologien fungerer og du kan spesialisere deg på å løse viktige samfunnsutfordringer innen for eksempel sikkerhet, klima, bærekraft og helse. Du vil dra nytte av et bredt spekter av forskningsspesialiseringer som tilbys av et stort og forskningsintensivt fakultet og du får også en inngangsbillett inn til internasjonal forskning.

Datateknologi og informatikk ligger i skjæringspunktet mellom mange ulike forskningsområder, slik at utdannelsen kan brukes innenfor så ulike felter som medisin, finans, romforskning, oljeindustri, spill- og mediebransjen, i tillegg rene IT-jobber. Mange velger å fortsette i akademia som postdoktor, forsker, førsteamanuensis eller som professor på sikt.

Studieprogrammet er faglig knyttet til hovedområdet datateknologi og informatikk, men kan også omfatte tverrfaglig forskningsområder med hovedprofil innen datateknologi og informatikk.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!