Vis studentum.no som: Mobil

Sosionom - Bachelor

NTNU
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Ja

Sosionom - Bachelor

Det kan iblant være vanskelig å være menneske. Årsakene og forklaringene kan være mange. Det å erfare at en hører til i samfunnet er viktig for alle. Her har du som sosionom en viktig jobb. Som sosionom skal du arbeide med mennesker. Mennesker som trenger støtte i en vanskelig livssituasjon. Som sosionom må du vite hvordan du skal møte og snakke med enkeltmennesker og hvilke ressurser samfunnet har til rådighet for å hjelpe.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad i sosialt arbeid (sosionom). 

180 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00

Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 5

Basert på 1 omtaler

Arazay Herrera Velez
(5)
Min opplevelse som Sosionom var fantastisk på grunn av at jeg fikk mye enfaring i den jobb. Itilleg kunne jeg å jobbe med mye forskjellige situasjoner som hjalp meg for å være en bedre person. Av den årsak ønsker jeg så mye å forssette den jobb har i Norge.
OMTALER
Vurdering
(5,0)
Basert på 1 omtaler