Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i ingeniørfag, logistikk

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Bachelor i ingeniørfag, logistikk

Ønsker du å arbeide i grensesnittet mellom teknologi, forretningsutvikling og organisering? Har du talent for å se strukturer og muligheter? Liker du å planlegge, styre og lede? Da kan ingeniørstudiet i logistikk være noe for deg.

På alle samfunnsområder etterspørres effektivisering. Det dreier seg om å opprettholde samfunnets velferdsnivå og å gjøre næringslivet i stand til å overleve i tøff internasjonal konkurranse. For å nå disse målene er det begrenset virkning i å løpe raskere. I mye større grad handler det om å jobbe smartere, gjøre de riktige tingene og få til flyt i arbeidet. Det er dette vi kaller industriell logistikk.

Gjennom logistikkstudiet lærer du hvordan en skaper konkurransekraft og effektivitet. Dette skapes gjennom planlegging og styring av flyt, kvalitet og pålitelighet i forbindelse med innkjøp, produksjon, distribusjon og drift.

Logistikkingeniøren har kunnskap og ferdigheter til å gå inn i stillinger som innkjøpsingeniør, innkjøpssjef, kvalitetsingeniør, supply chain manager, produksjons-, transport- eller prosjektplanlegger, og i stillinger innen operativ styring på de fleste samfunnsområder.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!