Bachelor

Spansk

NTNU, i Trondheim
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Spansk

Visste du at spansk er offisielt språk i 21 land og verdens nest største språk? Med spanskstudier får du tilgang til en betydelig del av verden. Du får en fremmedspråklig og tverrfaglig kompetanse som er etterspurt - både i Norge og i andre land.

Studiet består av språk, litteratur, kultur og samfunnsforhold i den spansktalende verden. Du tilegner deg kvalifikasjoner for å kunne undervise i faget og for å jobbe i norske og internasjonale organisasjoner, institusjoner og næringer hvor det er behov for kunnskap om spansk språk og om samfunnsforhold i Spania og Latin-Amerika. I løpet av studiet jobber du også med å forbedre dine skriftlige og muntlige ferdigheter i spansk.

Med spansk som studiefag er mulighetene mange. Du kan blant annet jobbe innenfor reiseliv, journalistikk, offentlig og privat sektor, internasjonalt arbeid, bistandsarbeid, norsk utenrikstjeneste, samt i det private næringsliv, for eksempel innenfor kulturformidling og merkantile fag.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights