Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Språkkurs
Malaga, Nettstudier
Språkkurs av ulik lengde
Heltid/deltid
Kontakt lånekassen
Klasserom, Nettstudier
Startdatoer
Nettstudier
Kontakt SIOC

Malaga
Kontakt SIOC

Spansk - Debla

Utvikle dine språkferdigheter - lær deg spansk i Malaga

Vil du lære spansk eller forbedre spansken din? Hva er vel bedre enn å ta et språkkurset i språkets hjemland? SIOC hjelper deg med å ta et spansk språkkurs på Debla språkskole i Spania.

Om Debla språkskole

Debla i Malaga tar imot ca. 1400 elever hvert år, med høysesong i juli, august og september. Skolens mål er å gi elevene høyt kvalifiserte spanskkurs og gjøre oppholdet til en uforglemmelig opplevelse. Etter ditt opphold skal du ikke bare kunne snakke spansk, men også ha fått innsikt i den spanske kulturen. Skolen ligger fint til med utsikt over Middelhavet. Det er i WiFi i hele skolebygningen, bibliotek og en snackbar hvor du kan kjøpe forfriskninger. 

Málaga er den sydligste byen i Spania med en gjennomsnittstempratur på 25 grader. Her kommer du til å møte utadvendte og hjelpsomme mennesker. Debla ble grunnlagt i 1979 og ligger ved foten av Gibralfaro berget. Det er kun ti minutters gangavstand til sentrum og fem minutter til stranden.

Språkkursene på Debla

Debla tilbyr et bredt spekter av språkkurs på alle nivåer. Her får du både standardkurs, intensivkurs og gruppekurs, for å nevne noen. 

 • Intensivt kurs
 • Superintensivt kurs
 • Gruppekurs
 • Kurs for de som er 50+
 • Privattimer
 • Fordypningsprogram
 • DELE/SIELE kurs

Lærerne på skolen har spansk som morsmål og holder seg kontinuerlig oppdatert på best praksis og nye metoder for undervisning. De har en lidenskap for læring og er opptatt av at hver enkelt elev skal få mest mulig ut av utdanningen. Skolen har derfor et maksantall på 8 elever per klasse. 

Innkvartering

Som student på Debla finnes det flere ulike innkvarteringsmuligheter. Du kan bo i en delt leilighet, privat leilighet, vertsfamilie, studentbolig eller på hotell. 

Kontakt SIOC - Study In anOther Country

Vil du vite mer om språkkursene, få informasjon om skolen, kostnader, bosted og lignende? Kontakt SIOC for en uforpliktende samtale, og få hjelp med å finne et språkkurs som passer for deg. 

For kontakt eller mer informasjon om Spansk - Debla, vennligst fyll inn en interessemelding.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Spansk - Debla.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

SIOC Study In anOther Country

Universiteter, design- og business skoler

SIOC har avtaler med Universiteter, Business skoler og designskoler i Europa, USA og Australia.  Her på Studentum-sidene har vi bare lagt ut noen av skolene våre. Finner du ikke ditt studium, fyll ut skjemaet nederst på siden, så finner vi den skolen og ditt studium sammen.

Study In anOther Country AS er et familieeid firma lokalisert på Stord, men tilbyr også å møte fremtidige studenter «i en by nær deg». Vi kombinerer møtet med deg, og gjerne med dine foreldre med skolebesøk. SIOC har arbeidet som internasjonale representanter for språkskoler over hele verden i over 20 år, og representerer i dag over 140 forskjellige skoler i Spania, England, Latin-Amerika, Australia, Italia, USA og Frankrike. SIOC har kurs for alle nivå, og «alle» aldre, - både for nybegynnere til avansert forretningsspråk. SIOC arrangerer også gruppereiser tilrettelagt for skoleklasser og organisasjoner.

Alle skolene SIOC samarbeider med er høyt kvalifiserte, og har internasjonale sertifikater og medlemskap i internasjonale organisasjoner. SIOC er dessuten opptatt av å ha et personlig forhold til administrasjonen og personalet på skolene de samarbeider med. 

Bestill språkkurs i dag!

SIOC tilbyr språkkurs for mennesker i alle aldre, og har en rekke samarbeidende skoler som står klare til å ta i mot deg som ønsker å lære et nytt språk. Her er det mange spennende destinasjoner i de fleste landene i Europa, USA og Australia, så du finner garantert et sted som passer for deg. Med SIOC kan du lære følgende språk:

 • Spansk
 • Fransk
 • Tysk
 • Engelsk
 • Italiensk
 • Portugisisk
 • Russisk
 • Kinesisk


SIOC er en godkjent agent av ANSA.

Samarbeid med IALC

SIOC Study In anOther Country er stolte over å samarbeide med de beste språkskolene i verden, og er nå en anerkjent IALC partner.

International Association of Language Centres ble grunnlagt i 1983 , og er et globalt nettverk av uavhengige høy kvalitets språkskoler som underviser det offisielle språket i landet sitt. De stiller svært strenge krav til skolene, med jevnlige kontroller og "audit" hvor de går igjennom alt på skolen. SIOC jobber tett opp mot IALC og deres skoler for å forsikre seg om at kvalitet og akkrediteringer er i orden, og for å sikre deg som student et godt og lærerikt opphold på skolen.

Finn den perfekte skolen for deg

SIOC Study In anOther Country har god kommunikasjon med skolene, og hjelper deg med å legge forholdene til rette for dine utenlandsstudier. Deres mål er at du på hjemmesiden og ved kontakt med deres medarbeidere, skal finne den informasjonen du trenger for å kunne ta riktig skole- og kursvalg. SIOC Study In anOther Country har selv besøkt skolene og vet derfor mye om de kurs, innkvarteringsmuligheter, aktiviteter og beliggenheter som tilbys. De ansatte går dessuten selv på språkkursene for å prøve ut skolene. På denne måten er de i stand til å gi deg best mulig informasjon og service.

SIOC Study In anOther Country benytter samme pris som skolene tilbyr i det aktuelle landets valuta. Det blir derfor ingen fordyrende kostnader ved å bruke SIOC som mellomledd.

Skoler som er godkjent av Lånekassen

Ved utvalgte språkskoler som er godkjendt av Lånekassen, tilbyr SIOC Study In anOther Country også tilretteleggingssemester med språkeksamen som kan støttes av Lånekassen. 

Vis alle utdanninger fra SIOC Study In anOther Country

Kontaktinformasjon til SIOC Study In anOther Country

SIOC Study In anOther Country


Tlf: 55 32 81 02
Mobil 975 63 700
www.sioc.no

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Spansk - Debla:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!