Spansk - Españolé

SIOC Study In anOther Country
Sammendrag
Språkkurs
Valencia
Språkkurs av ulik lengde
Heltid/deltid
Kontakt lånekassen
Kontakt SIOC
Klasserom

Spansk - Españolé

Spansk språkkurs i Valencia

Spansk språkkurs i Valencia

Vil du lære deg spansk, eller forbedre dine spanskkunnskaper? Lær deg språket på best mulig måte gjennom å ta et språkkurs i Spania. SIOC hjelper deg med å søke spansk språkkurs på skolen Españolé i Valencia, Spania. 

Om Españole språkskole

Españole var opprinnelig et gotisk palass fra slutten av 1200-tallet. Palasset er restaurert og utstyrt med moderne fasiliteter, men beholder likevel sjarmen til sin historiske fortid.  Skolen har flotte fellesarealer hvor du kan praktisere dine spanskkunnskaper med andre elever. Her møter du team som står klare til å hjelpe deg med det du måtte behøve i løpet av ditt opphold. 

Språkkursene på Españole

Skolen tilbyr et bredt utvalg av språkkurs på ulike nivåer tilpasset hvert enkelt student. For å finne ut av hvilket nivå som er riktig for deg kan du ta en test direkte hos skolen. Hos Españolé kan du velge mellom følgende kurs: 

 • Intensivkurs
 • Superintensive kurs
 • Privattimer
 • Gruppetimer
 • Sommerkurs
 • Kurs for lærere
 • DELE/SIELE

 
Studentopplevelsen ved Españole

Ikke nok med at du får lært spansk i autentiske omgivelser, du vil også få mulighet til å møte andre studenter fra hele verden, blant annet fra Italia, USA, Australia og Japan. Du trenger heller ikke lure på om de andre studentene er like gamle som deg, for skolen har studenter i alle aldre.

Du blir tatt godt vare på allerede fra dagen du ankommer. Hvis du ønsker kan skolen arrangere transport for deg til og fra flyplassen. Første skoledag tar du en språktest for å kartlegge dine spanskkunnskaper slik at du får den perfekte undervisningen tilpasset ditt nivå. Skolen arrangerer også en guidet tur i Valencia første dagen, en perfekt måte å bli kjent med byen og de andre studentene på!

Fasiliteter

Skolen har også en rekke fasiliteter som du kan benytte deg av:

 • Sentral beliggenhet
 • Terrasser og fine uteområder
 • BBQ
 • Kantine
 • Kjøkken
 • 28 klasserom med alt du trenger av utstyr

 
Aktiviteter

Españole vet at den beste måten å lære seg et nytt språk på er kombinasjonen av språkskole og ulike aktiviteter utenfor skolen. Derfor har skolen flere ulike aktiviteter du kan være med på, blant annet kan du lære deg å danse salsa eller flamenco, spille volleyball på stranden eller besøke Valencias fotballstadium. Her er det noe for enhver smak og du har mange unike muiligheter til å få praktisert dine nye spanskkunnsakper.

Valencia

Velger å studere i Valencia vil du oppleve den spanske kulturen på nært hold. Byen er kjent for å være en trygg by med flere vennlige innbyggere. Valencia byr både på lange sandstrender, men også mange festivaler og kulturarrangementer. I tillegg er Valenica en historisk by med flere tradisjoner og historiske attraksjoner og kan by på mer enn 300 soldager i året. 

Bolig

Skolen tilbyr ulike innkvarteringsmuligheter for deg som student. Du kan velge mellom å bo hos vertsfamilie, i studentboliger eller leiligheter med 2-5 rom hvor du deler bosted med flere andre studenter. Uansett hva du velger så tilrettelegger skolen for at du skal være så fornøyd som mulig og vet at et hjem du trives i er grunnlaget for at du kommer til å trives ved skolen og i Valencia. 

Kontakt SIOC - Study In anOther Country

Vil du vite mer om språkkursene, få informasjon om skolen, kostnader, bosted og lignende? Kontakt SIOC for en uforpliktende samtale, og få hjelp med å finne et språkkurs som passer for deg. 

For kontakt eller mer informasjon om Spansk - Españolé, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Kontakt SIOC for informasjon om søknad- og opptakskrav.

Studiefakta, Tittel m.m

Ulike spanskkurs. 

Kostnader

Kontakt SIOC for informasjon om kostnader.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Spansk - Españolé.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til SIOC Study In anOther Country

SIOC Study In anOther Country


Tlf: 55 32 81 02
Mobil 975 63 700
www.sioc.no

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Spansk - Españolé:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!