Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Språkkurs

Spansk - Españolé

Varighet
Språkkurs av ulik lengde
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Kontakt SIOC Se detaljer
Varighet
Språkkurs av ulik lengde
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Kontakt SIOC Se detaljer
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Spansk - Españolé

Spansk språkkurs i Valencia

Vil du lære deg spansk, eller forbedre dine spanskkunnskaper? Lær deg språket på best mulig måte gjennom å ta et språkkurs i Spania. SIOC hjelper deg med å søke spansk språkkurs på skolen Españolé i Valencia, Spania. 

Om Españole språkskole

Españole var opprinnelig et gotisk palass fra slutten av 1200-tallet. Palasset er restaurert og utstyrt med moderne fasiliteter, men beholder likevel sjarmen til sin historiske fortid.  Skolen har flotte fellesarealer hvor du kan praktisere dine spanskkunnskaper med andre elever. Her møter du team som står klare til å hjelpe deg med det du måtte behøve i løpet av ditt opphold. 

Språkkursene på Españole

Skolen tilbyr et bredt utvalg av språkkurs på ulike nivåer tilpasset hvert enkelt student. For å finne ut av hvilket nivå som er riktig for deg kan du ta en test direkte hos skolen. Hos Españolé kan du velge mellom følgende kurs: 

 • Intensivkurs
 • Superintensive kurs
 • Privattimer
 • Gruppetimer
 • Sommerkurs
 • Kurs for lærere
 • DELE/SIELE

 
Studentopplevelsen ved Españole

Ikke nok med at du får lært spansk i autentiske omgivelser, du vil også få mulighet til å møte andre studenter fra hele verden, blant annet fra Italia, USA, Australia og Japan. Du trenger heller ikke lure på om de andre studentene er like gamle som deg, for skolen har studenter i alle aldre.

Du blir tatt godt vare på allerede fra dagen du ankommer. Hvis du ønsker kan skolen arrangere transport for deg til og fra flyplassen. Første skoledag tar du en språktest for å kartlegge dine spanskkunnskaper slik at du får den perfekte undervisningen tilpasset ditt nivå. Skolen arrangerer også en guidet tur i Valencia første dagen, en perfekt måte å bli kjent med byen og de andre studentene på!

Fasiliteter

Skolen har også en rekke fasiliteter som du kan benytte deg av:

 • Sentral beliggenhet
 • Terrasser og fine uteområder
 • BBQ
 • Kantine
 • Kjøkken
 • 28 klasserom med alt du trenger av utstyr

 
Aktiviteter

Españole vet at den beste måten å lære seg et nytt språk på er kombinasjonen av språkskole og ulike aktiviteter utenfor skolen. Derfor har skolen flere ulike aktiviteter du kan være med på, blant annet kan du lære deg å danse salsa eller flamenco, spille volleyball på stranden eller besøke Valencias fotballstadium. Her er det noe for enhver smak og du har mange unike muiligheter til å få praktisert dine nye spanskkunnsakper.

Valencia

Velger å studere i Valencia vil du oppleve den spanske kulturen på nært hold. Byen er kjent for å være en trygg by med flere vennlige innbyggere. Valencia byr både på lange sandstrender, men også mange festivaler og kulturarrangementer. I tillegg er Valenica en historisk by med flere tradisjoner og historiske attraksjoner og kan by på mer enn 300 soldager i året. 

Bolig

Skolen tilbyr ulike innkvarteringsmuligheter for deg som student. Du kan velge mellom å bo hos vertsfamilie, i studentboliger eller leiligheter med 2-5 rom hvor du deler bosted med flere andre studenter. Uansett hva du velger så tilrettelegger skolen for at du skal være så fornøyd som mulig og vet at et hjem du trives i er grunnlaget for at du kommer til å trives ved skolen og i Valencia. 

Språkutdanning for alle 

SIOC har kurs for alle nivå og aldre - alt fra nybegynnerkurs til avansert forretningsspråk. Vi har et variert tilbud for deg som ønsker å ta eksamensforberedende kurs, både om du skal ta en eksamen i Norge eller en språktest for å studere i utlandet. Vi tilbyr også kurs for deg som ønsker å videreutdanne deg som lærer, utvikle ditt business-språk samt uformelle kurs for deg og vennegjengen som vi kombinere nye opplevelser med læring. SIOC arrangerer også gruppereiser tilrettelagt for skoleklasser og organisasjoner.   

Hvorfor velge SIOC - Study In anOther Country? 

Vil du vite mer om utdanningene, få informasjon om skolen, kostnader, opptakskrav eller lignende? SIOC hjelper med alt fra valg av utdanning og studiested til dokumenter, registreringer, CV, ambassader, motivasjonsbrev og bolig. Vi gir deg tryggheten du trenger for å finne rett utdanning eller språkkurs i utlandet.  

Kontakt SIOC for en uforpliktende samtale, og få hjelp med å finne ditt drømmestudium! 

For kontakt eller mer informasjon om Spansk - Españolé, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Kontakt SIOC

 • Klasserom
 • Valencia

Opptakskrav/Søknad

Kontakt SIOC for informasjon om søknad- og opptakskrav.

Studiefakta, Tittel m.m

Ulike spanskkurs. 

Ved Españole språkskole får du også muligheten til å avlegge en avsluttende spanskeksamen; Servico Internacional de Evaluación de la Lengua Española (SIELE). SIELE-eksamen godkjennes for opptak til studier ved flere spanske universiteter og er støttet av Lånekassen.

Kostnader

Kontakt SIOC for informasjon om kostnader.

Hvorfor velge SIOC Study In anOther Country?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Internasjonal akkreditering

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Spansk - Españolé.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.

Språk, universiteter, design- og business skoler

Vi i SIOC – Study In another Country, er klare til å hjelpe deg til å finne spennende studier i utlandet.  SIOC samarbeider med over 140 forskjellige skoler i Spania, England, Latin-Amerika, Australia, Italia, USA og Frankrike. Gjennom SIOC får du...

Les mer og vis alle utdanninger ved SIOC Study In anOther Country

Highlights