Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Utdanninger i spansk

Lær spansk – et av de store verdensspråkene. Ønsker du å lære spansk eller studere spansk grammatikk, språkhistorie, litteratur, kultur eller historie? Spansk er et bredt og sammensatt fag, og kan studeres på mange ulike nivåer. Finn en spanskutdanning eller et spanskkurs her!
Filtrer etter
Spansk
Utdanningstype
Sted
Utdanningsform
Vis alle filter
Viser 1-20 av 31 treff
1
2
Annonser

Flere kategorier innen Spansk

Populære studiesteder

Spansk - det tredje mest talt språket i verden

Spansk er det offisielle språket i tjue av verdens land og er morsmål for omkring 352 millioner mennesker. Størsteparten av den spansktalende befolkningen bor i Latin-Amerika. Spansk har også spredt seg enormt i USA og er i dag det mest talte språket i statene, foran amerikansk!

Ønsker du å lære eller forbedre dine spanskkunnskaper? I dag kan du studere spansk på universitetet, på kveldskurs, på heltid på deltid, over nettet, og selvfølgelig som språkreise eller språkkurs i et av verdens spansktalende land

Spansk - bemerkelsesverdig ensartet

Spansk utviklet seg opprinnelig fra vulgærlatin, som var språket de romerske soldatene tok med seg.

I dag er språket bemerkelsesverdig ensartet, med tanke på den store geografiske utbredelsen. Det er innen selve Spania man finner de største dialektforskjellene er innen selve Spania, mens spansk i Latin-Amerika er mer ensartet. Uttalen i Mexico by brukes mye på TV, spesielt i telenovelas, barne-tv, show og filmer, og er dermed godt kjent over hele den spansktalende verden.

I Argentina, vestlige Venezuela og Uruguay er ordforrådet preget av den store italienske innvandringen.

Studere spansk

Språkreise - den mest effektive måten å lære et fremmed språk

Kan en språkreise til ett av verdens spansktalende land være noe for deg? Spania, Mexico, Venezuela, Purto Rico, eller Argentina, valget er ditt. Uansett om du er erfaren eller nybegynner, er det ingenting slår en språkreise når det kommer til det å lære seg eller fordype seg i ett fremmedspråk. Ved å praktisere språket tjuefire timer i døgnet over en intensiv periode vil dine språkferdigheter bli betydelig forbedret. Nedenfor kan du lese mer om det spanske språket.