Viser 1-20 av 54 treff
Les om hvordan vi sorterer resultatene
Vil du vite mer om hvordan vi sorterer våre søkeresultater? Les mer om hvordan vi rangerer utdanninger i søkeresultatet.
Viser 1-20 av 54 treff
1
2
3

Ta en utdanning i engelsk

Hvis du ønsker å studere engelsk er mulighetene mange. Språkkurs her i Norge, gir deg ofte mulighet til å bestemme både lengde og tidspunkt ut fra eget behov. I tillegg Du kan også velge å  studere engelsk som en høyere utdannelse på et av landets høyskoler eller universitet, over nettet, eller som voksenopplæring. Men det er vanskelig å slå effektiviteten av å studere et språk i landet det snakkes, så hvorfor ikke reise utenlands?

Med kompetanse i flere språk blir du mer attraktiv på arbeidsmarkedet og sjansen er større for at du kan jobbe på et internasjonalt marked i fremtiden. Og som sagt; å lese engelsk i dag trenger ikke nødvendigvis bare bety språkstudier. Å studere på engelsk i dag er så mye mer. 

For deg som vil ut og se verden og samtidig lære deg et språk kan språkreise eller studier utenlands være et bra alternativ. Mange utenlandsformidlere har i dag god kontakt med en rekke ulike universitet og høyskoler rundt om i verden dit du som student kan reise og studere, enten en ren språkutdannelse eller vanlige universitetsstudier.

Engelskstudier på høyskole og universitet

Når du studerer engelsk på høgskole eller universitet kommer du til å få kunnskaper innen lingvistikk, historie, språkets oppbygging, litteratur og så videre. Dine ferdigheter i å skrive og snakke engelsk kommer også til å øke. Studier på høyskole- og universitetsnivå innebærer mye jobb og et tøft tempo. Du kan studere engelsk på høgskoler og universitet både som kortere kurs eller som et helt program.

Engelsk som fjernstudier

I blant kan det bli problemer dersom man finner en utdannelse som ligger på et annet sted enn der man bor. Nettstudier løser alle sånne problem. Å studere engelsk over nettet stiller like høye krav til deg som om du hadde lest på et universitet eller ved en folkehøyskole. Men nettstudier gjør også at du får mer fleksibilitet og for eksempel kan jobbe ved siden av. Det eneste du trenger er en data med internettilkobling.

Engelskstudier som voksenopplæring

Du kan også velge å studere engelsk ved å gå en voksenopplæring på et privatgymnas. Om du trenger generell studiekompetanse og mangler engelsk eller om du vil gjøre din engelskkarakter fra videregående bedre, kan dette også være et bra alternativ.

Engelsk som språkreise

Et veldig populært valg når man vil lære seg et nytt språk er å reise på språkreise utenlands. I dag finnes det nesten uendelig mange språkreisearrangører i landet som er villige til å hjelpe deg. Utdannelsens lengde varierer noe fra språk til språk og er avhengig av hvilket land du reiser til. All informasjon får du av den språkreisearrangøren du bestemmer deg for å kontakte. Engelsk som språkreise finner du i et flertall land rundt om i hele verden.

Engelskstudier utenlands med agent

Om du vil reise utenlands og studere engelsk eller om du vil reise utenlands og lese en annen utdannelse og få språket på kjøpet, kan det være smidig å ta kontakt med en agent. De hjelper deg å komme i kontakt med den skolen du vil studere på og passer på at alt går som det skal. Du får hjelp med all informasjon om utdannelsen og landet. 

Engelskstudier utenlands uten agent

Du kan også velge å studere utenlands uten en agent . Dette kreves litt mer av deg men det blir en festlig utfordring i stedet. Viktig å tenke på er å være ute i god tid. Søknadsdato ligger ofte lengre frem en selve opptaket. 

Lykke til!

Sammenlign
Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev om høyere utdanning!