Vis studentum.no som: Mobil

Engelsk - Wimbledon School of English

SIOC Study In anOther Country
Sammendrag
Språkkurs
London
Språkkurs av ulik lengde
Heltid/deltid
Kontakt lånekassen
Kontakt SIOC
Klasserom

Engelsk - Wimbledon School of English

Forbedre dine engelskkunnskaper gjennom et språkkurs i England

Wimbledon School of English er viden kjent som Storbritannias ledende engelskspråklige skole. Skolen har blitt rangert som nummer én av alle 570 British Council akkrediterte språksentre (fra British Council inspeksjonsresultater) hvert år siden 2014.

WSE har vært her i over 55 år og er en av de eldste EFL-skolene i Storbritannia. Skolen er lokalisert i en vakker bygning med en stor hage midt i sentrum av Wimbledon, 3 minutter fra stasjonen og kun 20 minutter fra London sentrum.

Engelsk språkkurs 

Vi tilbyr et bredt spekter av engelskkurs og fleksible leveringsalternativer, inkludert nettbaserte fleksible opplæringskurs, live online og skolebaserte alternativer for både våre deltids kveldskurs og våre heltidskurs. Vi har kurs for ethvert behov, inkludert lærerutdanning, pre-session, universitetsforberedelse, spesialistprogrammer for fagpersoner som leger, sykepleiere og advokater, eksamener som IELTS og Cambridge, spennende programmer for juniorer eller generell engelsk språkforbedring. Vi tilbyr også hele spekteret av engelskspråklige eksamener inkludert IELTS, Cambridge, LanguageCert, OET (for helsepersonell) og TEA (for piloter), alt undervist av våre høyt kvalifiserte og erfarne trenere. Alle kurs inkluderer gratis tilgang til et vell av tilleggsmateriell på e-wimbledon, vår gratis nettbaserte læringsplattform.

Vi vet hvordan vi skal levere utmerkede leksjoner for å fremme effektiv læring og hjelpe elevene med å få best mulig resultater. Få den beste forberedelsen til universitetsstudiet ditt ved å ta en pre-sesjon ved Wimbledon School of English (WSE).

Kontakt SIOC - Study In anOther Country

Vil du vite mer om språkkursene, få informasjon om skolen, kostnader, bosted og lignende? Kontakt SIOC for en uforpliktende samtale, og få hjelp med å finne et språkkurs som passer for deg. 

For kontakt eller mer informasjon om Engelsk - Wimbledon School of English, vennligst fyll inn en interessemelding.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Engelsk - Wimbledon School of English.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

SIOC Study In anOther Country

Universiteter, design- og business skoler

SIOC har avtaler med Universiteter, Business skoler og designskoler i Europa, USA og Australia.  Her på Studentum-sidene har vi bare lagt ut noen av skolene våre. Finner du ikke ditt studium, fyll ut skjemaet nederst på siden, så finner vi den skolen og ditt studium sammen.

Study In anOther Country AS er et familieeid firma lokalisert på Stord, men tilbyr også å møte fremtidige studenter «i en by nær deg». Vi kombinerer møtet med deg, og gjerne med dine foreldre med skolebesøk. SIOC har arbeidet som internasjonale representanter for språkskoler over hele verden i over 20 år, og representerer i dag over 140 forskjellige skoler i Spania, England, Latin-Amerika, Australia, Italia, USA og Frankrike. SIOC har kurs for alle nivå, og «alle» aldre, - både for nybegynnere til avansert forretningsspråk. SIOC arrangerer også gruppereiser tilrettelagt for skoleklasser og organisasjoner.

Alle skolene SIOC samarbeider med er høyt kvalifiserte, og har internasjonale sertifikater og medlemskap i internasjonale organisasjoner. SIOC er dessuten opptatt av å ha et personlig forhold til administrasjonen og personalet på skolene de samarbeider med. 

Bestill språkkurs i dag!

SIOC tilbyr språkkurs for mennesker i alle aldre, og har en rekke samarbeidende skoler som står klare til å ta i mot deg som ønsker å lære et nytt språk. Her er det mange spennende destinasjoner i de fleste landene i Europa, USA og Australia, så du finner garantert et sted som passer for deg. Med SIOC kan du lære følgende språk:

  • Spansk
  • Fransk
  • Tysk
  • Engelsk
  • Italiensk
  • Portugisisk
  • Russisk
  • Kinesisk


SIOC er en godkjent agent av ANSA.

Samarbeid med IALC

SIOC Study In anOther Country er stolte over å samarbeide med de beste språkskolene i verden, og er nå en anerkjent IALC partner.

International Association of Language Centres ble grunnlagt i 1983 , og er et globalt nettverk av uavhengige høy kvalitets språkskoler som underviser det offisielle språket i landet sitt. De stiller svært strenge krav til skolene, med jevnlige kontroller og "audit" hvor de går igjennom alt på skolen. SIOC jobber tett opp mot IALC og deres skoler for å forsikre seg om at kvalitet og akkrediteringer er i orden, og for å sikre deg som student et godt og lærerikt opphold på skolen.

Finn den perfekte skolen for deg

SIOC Study In anOther Country har god kommunikasjon med skolene, og hjelper deg med å legge forholdene til rette for dine utenlandsstudier. Deres mål er at du på hjemmesiden og ved kontakt med deres medarbeidere, skal finne den informasjonen du trenger for å kunne ta riktig skole- og kursvalg. SIOC Study In anOther Country har selv besøkt skolene og vet derfor mye om de kurs, innkvarteringsmuligheter, aktiviteter og beliggenheter som tilbys. De ansatte går dessuten selv på språkkursene for å prøve ut skolene. På denne måten er de i stand til å gi deg best mulig informasjon og service.

SIOC Study In anOther Country benytter samme pris som skolene tilbyr i det aktuelle landets valuta. Det blir derfor ingen fordyrende kostnader ved å bruke SIOC som mellomledd.

Skoler som er godkjent av Lånekassen

Ved utvalgte språkskoler som er godkjendt av Lånekassen, tilbyr SIOC Study In anOther Country også tilretteleggingssemester med språkeksamen som kan støttes av Lånekassen. 

Vis alle utdanninger fra SIOC Study In anOther Country
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Engelsk - Wimbledon School of English:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!