Utdanninger i italiensk

Lær italiensk – finn din utdanning her

Interesserer du deg for italiensk språk, litteratur og kultur? Da kan en utdanning eller et språkkurs i italiensk være noe for deg! Italiensk er det romanske språket som ligger nærmest latin, noe som vil gi deg en verdifull og konkret kompetanse.
Viser 1-6 av 6 treff
Les om hvordan vi sorterer resultatene
Vil du vite mer om hvordan vi sorterer våre søkeresultater? Les mer om hvordan vi rangerer utdanninger i søkeresultatet.
Viser 1-6 av 6 treff

Ta en utdanning eller et kurs i italiensk

Ta en språkutdannelse i italiensk og kompletter de områdene du føler at du mangler eller kan forbedre.

Italiensk i Italia

Med en spennende kultur og historie samt et vakkert språk, blir Italia et stadig mer populært studieland blant nordmenn.

Italia er en republikk ved Middelhavet som ligger i den sydlige delen av Europa. Landet omfatter en støvelformet halvøy og to større øyer, Sardinia og Sicilia. Italia grenser mot Frankrike i vest, Sveits og Østerrike i nord og Slovenia i øst. Italia var en av de første medlemsstatene i EU, og er medlem i FN, NATO og G8. De uavhengige statene San Marino og Vatikanstaten er enklaver omsluttet av italiensk territorium. Italiensk snakkes av ca. 62 millioner mennesker, hvorav størstedelen lever i Italia.

Studere italiensk

Italiensk utenlands

Grip muligheten til å kombinere din språkutdannelse samtidig som du opplever et annet land. Reis til språkets og espressoens hjemland eller hvorfor ikke til et annet land og ta pause fra hverdagen og fokuser på dine studier. Det finnes flere ulike kurs, og du vil garantert finne noe som passer deg uavhengig av hvilke bakgrunn du har. Undervisningen kombineres oftest av både praktiske og teoretiske språkøvelser. Alle har vi ulike problemområder som må finpusses på.

Italiensk på nettstudier og fjernundervisning

Du ønsker kanskje å forbedre dine språkkunnskaper i italiensk men har ikke mulighet til å kunne tilpasse deg skolens tider. Ved å studere et kurs på nettet eller som fjernundervisning, kan du selv velge når og hvor du vil ha dine leksjoner. Det eneste som kreves er tilgang til data og deretter skjer all undervisning online.

Kilder: wikipedia.no, ansa.no

Sammenlign
Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev om høyere utdanning!