Vis studentum.no som: Mobil

Italiensk - IH dilit

SIOC Study In anOther Country
Sammendrag
Språkkurs
Roma
Språkkurs av ulik lengde
Heltid/deltid
Kontakt lånekassen
Kontakt SIOC
Klasserom

Italiensk - IH dilit

Lær deg Italiensk i Italias hovedstad

Vil du lære deg italiensk i Italia? Da kan et språkkurs ved den anerkjente skolen IH dilit i Roma være noe for deg. 

Dilit skolen ble startet i 1974 og den er en av Roma's mest kjente språkskoler. IH dilit er godkjent av det italienske utdanningsdepartementet og de er medlemmer i en rekke kvalitetsikrings organisajoner som EAQUALS, ELITE og ASILS. De er også en del av samarbeidsorganisasjonen International House (IH) som har 120 skoler i 20 land.

Om IH dilit

På skolen underviser de italiensk, men også engelsk, tysk og fransk for italienere. Det gjør at du som student lett blir kjent med italienere og dere kan øve på språket sammen.

IH dilit ligger i hjertet av Roma, bare noen minutter fra sentral jernbanestasjonen. Det er 27 klasserom fordelt på to skolebygninger. Det finnes et selvstudie senter, språk laboratorie og studierom med PC'er, TV-rom og teaterscene, en liten hage og to terrasser som kan brukes på fritiden. 

Hvert år kommer det mer enn 2.200 unge og voksne fra mer enn 50 land til skolen. Det er ingen stor konsentrasjon av studenter fra samme land, noe som fremmer din bruk av italienskkunnskapene dine utenfor klasserommet.

Om språkkursene 

Intensivkursene ved IH Dilit er lagt opp slik at du kan velge mellom 15, 20, 25 eller 30 leksjoner italiensk i uken. Resten av tiden har du frihet til å gjøre akkurat det du selv vil, enten alene eller sammen med de andre i gruppen. Gruppene består av maks 15 studenter, og den gode blandingen av fag og fritid gjør at du raskt får god kontakt med de andre.

Alle språkkursene er delt inn etter faglig nivå, og passer derfor like godt for nybegynnere som for viderekomne.

Bo hos en italiensk familie

Som student ved IH Dilit har du mange innkvarteringsmuligheter. Skolen har to heltidsansatte som kun jobber med innkvartering, og er svært behjelpelig med å finne en bolig du er fornøyd med. Du kan enten velge å bo på hotell eller Bed & Breakfast, dele en leilighet med andre studenter fra skolen eller bo privat hos en lokal familie.

Kontakt SIOC - Study In anOther Country

Vil du vite mer om språkkursene, få informasjon om skolen, kostnader, bosted og lignende? Kontakt SIOC for en uforpliktende samtale, og få hjelp med å finne et språkkurs som passer for deg. 

For kontakt eller mer informasjon om Italiensk - IH dilit, vennligst fyll inn en interessemelding.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Italiensk - IH dilit.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

SIOC Study In anOther Country

Universiteter, design- og business skoler

SIOC har avtaler med Universiteter, Business skoler og designskoler i Europa, USA og Australia.  Her på Studentum-sidene har vi bare lagt ut noen av skolene våre. Finner du ikke ditt studium, fyll ut skjemaet nederst på siden, så finner vi den skolen og ditt studium sammen.

Study In anOther Country AS er et familieeid firma lokalisert på Stord, men tilbyr også å møte fremtidige studenter «i en by nær deg». Vi kombinerer møtet med deg, og gjerne med dine foreldre med skolebesøk. SIOC har arbeidet som internasjonale representanter for språkskoler over hele verden i over 20 år, og representerer i dag over 140 forskjellige skoler i Spania, England, Latin-Amerika, Australia, Italia, USA og Frankrike. SIOC har kurs for alle nivå, og «alle» aldre, - både for nybegynnere til avansert forretningsspråk. SIOC arrangerer også gruppereiser tilrettelagt for skoleklasser og organisasjoner.

Alle skolene SIOC samarbeider med er høyt kvalifiserte, og har internasjonale sertifikater og medlemskap i internasjonale organisasjoner. SIOC er dessuten opptatt av å ha et personlig forhold til administrasjonen og personalet på skolene de samarbeider med. 

Bestill språkkurs i dag!

SIOC tilbyr språkkurs for mennesker i alle aldre, og har en rekke samarbeidende skoler som står klare til å ta i mot deg som ønsker å lære et nytt språk. Her er det mange spennende destinasjoner i de fleste landene i Europa, USA og Australia, så du finner garantert et sted som passer for deg. Med SIOC kan du lære følgende språk:

  • Spansk
  • Fransk
  • Tysk
  • Engelsk
  • Italiensk
  • Portugisisk
  • Russisk
  • Kinesisk


SIOC er en godkjent agent av ANSA.

Samarbeid med IALC

SIOC Study In anOther Country er stolte over å samarbeide med de beste språkskolene i verden, og er nå en anerkjent IALC partner.

International Association of Language Centres ble grunnlagt i 1983 , og er et globalt nettverk av uavhengige høy kvalitets språkskoler som underviser det offisielle språket i landet sitt. De stiller svært strenge krav til skolene, med jevnlige kontroller og "audit" hvor de går igjennom alt på skolen. SIOC jobber tett opp mot IALC og deres skoler for å forsikre seg om at kvalitet og akkrediteringer er i orden, og for å sikre deg som student et godt og lærerikt opphold på skolen.

Finn den perfekte skolen for deg

SIOC Study In anOther Country har god kommunikasjon med skolene, og hjelper deg med å legge forholdene til rette for dine utenlandsstudier. Deres mål er at du på hjemmesiden og ved kontakt med deres medarbeidere, skal finne den informasjonen du trenger for å kunne ta riktig skole- og kursvalg. SIOC Study In anOther Country har selv besøkt skolene og vet derfor mye om de kurs, innkvarteringsmuligheter, aktiviteter og beliggenheter som tilbys. De ansatte går dessuten selv på språkkursene for å prøve ut skolene. På denne måten er de i stand til å gi deg best mulig informasjon og service.

SIOC Study In anOther Country benytter samme pris som skolene tilbyr i det aktuelle landets valuta. Det blir derfor ingen fordyrende kostnader ved å bruke SIOC som mellomledd.

Skoler som er godkjent av Lånekassen

Ved utvalgte språkskoler som er godkjendt av Lånekassen, tilbyr SIOC Study In anOther Country også tilretteleggingssemester med språkeksamen som kan støttes av Lånekassen. 

Vis alle utdanninger fra SIOC Study In anOther Country

Kontaktinformasjon til SIOC Study In anOther Country

SIOC Study In anOther Country


Tlf: 55 32 81 02
Mobil 975 63 700
www.sioc.no

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Italiensk - IH dilit:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!