Utdanninger i tysk

Tysk - finn din utdanning her

Er du interessert i Tyskland og det tyske språket? Lær tysk gjennom å ta en av utdanningene i listen nedenfor. Å lære tysk kan være noe som gir deg en fordel i arbeidslivet, men også utenfor jobben. Finn din utdanning her!
Viser 1-16 av 16 treff
Les om hvordan vi sorterer resultatene
Vil du vite mer om hvordan vi sorterer våre søkeresultater? Les mer om hvordan vi rangerer utdanninger i søkeresultatet.
Viser 1-16 av 16 treff

Tysk er et spennende språk og det finnes 100 millioner som har tysk som morsmål og 20 millioner som fremmedspråk. Tysk er også det nest største vestgermanske språket, etter engelsk. 

Nettstudier i tysk 

Har du lyst til å forbedre dine tyskkunnskaper, men ønsker å gjøre det her hjemme? Det kan du få til ved å ta en nettstudie, da kan du selv velge når og hvor du skal ha undervisning. Det eneste som kreves er tilgang til pc og internett.

Ta tysk språkutdanning i Tyskland

En annen mulighet er å studere tysk i Tyskland. Da har du muligheten til å oppleve både språket og kulturen mens du fokuserer på dine studier. Kontakt skolen du vil studere ved, så hjelper de deg med å finne et kurs som passer akkurat deg. Undervisningen kombineres oftest både praktiske og teoretiske språkøvelser. Alle har vi ulike problemområder som vi trenger å finpusse på.

Tysk på universitet/høgskoler i Norge

På et flertall universitet og høgskoler i Norge, kan du ta tysk eller andre studier med tysk retning. Når du studerer tysk på høyskole eller universitet, kommer du til å få kunnskaper innen lingvistikk, historie, språkets oppbygging, litteratur og så videre. Det øker også dine muntlige og skriftlige ferdigheter i tysk. Studier på høyskole- og universitetsnivå kan innebære mye jobb og et høyt tempo. Du kan studere tysk på høyskoler og universitet både som kortere kurs eller som et helt program om du ønsker det.

Tysk som voksenopplæring eller forbedre fag 

Du kan også velge å studere tysk ved å lese en voksenopplæring på et privatgymnasium. Om du vil gjøre din tysk karakter fra videregående bedre, kan dette også være et bra alternativ.

Sammenlign
Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev om høyere utdanning!