Språkkurs

Tyskkurs i Berlin på GLS Sprachschule

EduPlanet , i Berlin
Varighet
Ulike muligheter, benytt kontaktskjema
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Oppstart hver uke Se detaljer
Varighet
Ulike muligheter, benytt kontaktskjema
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Oppstart hver uke Se detaljer
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Tyskkurs i Berlin på GLS Sprachschule

Tyskkurs i Berlin på GLS Sprachschule

16 000 kvm stort campus | Leiligheter og svømmebasseng på campus | Mange aktiviteter | Beliggende i et trendy område

GLS Sprachschule (German Language School) ble grunnlagt i 1983. Skolen driver nå GLS Campus i Berlin for voksne studenter og sommerleirer for unge i Berlin og München. Skolen ligger i det historiske sentrum av Berlin i Prenzlauer Berg-område.

Dette området befant seg i den kommunistiske delen av Berlin etter andre verdenskrig, og etter Berlinmurens fall utviklet det seg til et av de mest trendy områdene i en av de mest populære bydelene blant studenter i Berlin. Skolens campus på cirka 16.000 kvadratmeter ligger i et fint, grønt område og består av seks flotte bygninger som rommer 60 klasserom, studioleiligheter, hotellrom, kafé, restaurant og en liten bokhandel.

GLS er en språkskole av høy kvalitet med profesjonell, velorganisert og kreativ undervisning. Språkkursene deres gir deg en dyp innsikt i det tyske språket og den tyske kulturen, noe som er viktig for å forstå et språk fullt ut.

GLS passer for deg som er på utkikk etter det «lille ekstra» i forbindelse med språkoppholdet. Du blir møtt i resepsjonen av hyggelige og hjelpsomme medarbeidere, du får tilbud om en rekke fritidsaktiviteter og på campus finnes alt du kan tenke deg for å lette studietiden. Tjenestetilbudet er utmerket, og du trenger aldri å bekymre deg for at antallet elever er lavt – GLS er en av de største språkskolene i hele Berlin!

Berlin

Med Europas mest nyskapende kulturtilbud, en interessant og viktig historie og shopping i verdensklasse, fortsetter Berlin å begeistre besøkende. Denne pulserende storbyen har noe for enhver smak og er derfor perfekt for tyskkurs for alle og en hver.

Prenzlauer Berg

I Prenzlauer Berg vil du oppleve en pulserende og fargerik atmosfære i et av Berlins mest populære områder. I dette frodige og levende nabolaget finner du mange alternative og sjarmerende små butikker og kafeer langs gatene. Du kan handle i noen av bruktbutikkene eller oppdag nye og spennende designere som selges her. Om natten lever også området med et rikt utvalg av restauranter og et stort utvalg av nattklubber og trendy barer.

I løpet av 1990-tallet var Prenzlauer Berg et kjent tilfluktssted for beboere, kunstnere og andre med alternativ livsstil, som satte et tydelig preg på området. I dag er Prenzlauer Berg hovedsakelig befolket av studenter, unge familier og folk med høy inntekt.

Fritid

GLS tilbyr aktiviteter hver dag. På mandager vises de nye studentene rundt i Prenzlauer Berg og om kvelden kl. 20.00 kan nye og gamle elever møtes på skolens restaurant. Skolen arrangerer også flere forskjellige utflukter: besøk på museum, båt- eller sykkeltur samt heldagsutflukter til andre byer, f.eks. Dresden, Hamburg og Leipzig.

Verdensmetropolen Berlin tilbyr alt du måtte ønske deg! Utelivet vrimler av varierte klubber og barer; kunstscenen er stor og kulturtilbudet er rikt. Besøk en av byens utsmykkede operaer: Staatsoper, Deutsche Oper eller Komische Oper. Hvis du er mer interessert i teater, kan du besøke Berliner Ensamble, Volksbühne am Rosa-Luxemburg-Platz eller Deutches Theater Berlin. Berlin er også en anerkjent filmby, så et kinobesøk kan være en fin kveldsunderholdning etter språkkurset!

For kontakt eller mer informasjon om Tyskkurs i Berlin på GLS Sprachschule, vennligst fyll inn en interessemelding.

Fakta

Kurstyper: Generelle & Student, Språkkurs for 30+, Språkkurs Online
Språknivå: Alle
Minimumsalder: 18 år
Leksjoner/uke: 20, 30
Gruppestørrelse: Max 12
Lengde på leksjoner: 45 min
Startperioder: Hver uke
Kurslitteratur: Ikke inkludert
Innkvartering: Vertsfamilie, Delt leilighet, Studio

Kurs

Språkkurs i tysk

Leksjoner per uke: 20

Skolens mest populære språkkurs består av 20 gruppetimer per uke. All undervisning foregår kun på tysk. GLS tyskkurs bygger på fire deler: lytteforståelse, skrive, lese og samtale. I løpet av timene holdes det mye diskusjon, rollespill og samtaleøvelse, noe som hjelper deg med å utvikle muntlige kunnskaper på språket, gir det et større ordforråd og lar deg øve på setningsoppbygging. Temaene som diskuteres inkluderer: relasjoner, sosialt liv, jobber, kulturell identitet og Berlins historie m.m.

Timeplan:09.00-12.30

Intensivkurs i minigruppe

Leksjoner per uke: 30

Dette språkkurset består av 6 leksjoner per dag og fokuserer på samtale og grammatikk. Maks antall elever er satt til 8, som er færre enn på de andre språkkursene skolen holder. Hvis du tar et kurs mellom 1-4 uker og vil ha en intensiv oppfriskning av språket, anbefaler vi denne typen språkkurs. Nybegynnere på tysk kan bare starte dette kurset den første mandagen i hver måned.

Tysk online

Leksjoner per uke: 20

Via plattformen ZOOM holder GLS undervisning for deg som kanskje ikke kan, vil eller har mulighet til å reise til Berlin for å studere. Se gjerne et klipp påYoutubeom hvordan undervisningen fungerer! Du kan også kostnadsfritt delta på en prøvetime. Hver onsdag mellom klokken 16.00-19.00 gis en onlineleksjon på ulike nivåer i tysk og med ulike lærere.Link til leksjonen finner du her.

Liker du opplegget kan du melde deg på skolens onlineundervisning med start hver mandag. Er du helt nybegynner i tysk henvises du til å starte den første og tredje mandagen hver måned. Totalt 20 leksjoner per uke + 5 timer selvstudier (anbefalt). Gruppene består av mellom 6 til maks 12 studenter. Du velger selv antall uker du ønsker å studere. Alt kursmateriell gis online.

Det som kreves for å komme i gang er en smarttelefon eller PC med internettilgang og headset.

Innkvartering

GLS Campus består av 50 studioleiligheter fordelt på to historiske bygninger datert til 1867. Du kan velge mellom enkeltrom eller dobbeltrom som du deler med en annen GLS-student. Leilighetene er smakfullt renovert og består av et stort rom med hems og 4,8 meters takhøyde. Det er også en liten kjøkkenkrok, privat toalett med dusj, TV, WiFi, sengetøy og håndklær. Boarealet varierer fra 23-38 kvadratmeter per leilighet. Alle leilighetene er møblerte og enkelt men pent innredet.

På campus finner du «Stadtbad Oderberger» som er Berlins gamle badehus. Badehuset er renovert av GLS og rommer nå både klasserom, konferanserom og 72 hotellrom. Hotellrommene kan reserveres av både studenter og andre gjester. Rommene har egne bad, små kjøleskap og kaffetraktere. Kontakt EduPlanet for prisinformasjon for disse rommene.

Innkvartering hos tysk vert/vertsfamilie

Du kan også bo i en delt leilighet med Berlinere: studenter eller voksne. Noen ganger kan det være et par som studerer ved lokale universiteter som leier ut et soverom, og noen ganger kan det være en yrkesaktiv person som har et rom til overs. Det er en fin mulighet til å øve på språket og få noen gode tips om severdighetene i Berlin! Leilighetene ligger i forskjellige deler av byen, fra 5 til 40 minutter med buss/metro til skolen. Du har ditt eget rom, men deler bad og kjøkken med personen(e) du bor hos. Lån av sengetøy og håndklær er inkludert i prisen. Du kan bestille en delt leilighet med eller uten frokost. Dette er det rimeligste boalternativet!

NB! Vertene som tilbyr middag ligger vanligvis litt lenger unna skolen, opptil 50 minutter med buss/metro. Hvis du ikke ønsker en så lang reise, kan du bestille overnatting hos en vert med bare frokost eller bo hos en tysk vert (uten måltider).

Kurspriser

Kontakt skolen for informasjon om pris. 

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Tyskkurs i Berlin på GLS Sprachschule.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.

EduPlanet

EduPlanet Utenlandsstudier

Vil du studere medisin i utlandet? Ønsker du å ta et språkkurs, eller en grad i Europa, USA eller Australia? Hos EduPlanet kan du søke blant et hundretall skoler i hele verden og få hjelp av studieveiledere til å finne rett utdanning. Vår veiledning og søknadshjelp er helt gratis!

EduPlanet ble etablert i 1982 for å finne et alternativ for voksne og studenter som ville ta et språkkurs i utlandet med deltagere fra andre land. I dag tilbys det 14 språk i 40 land. I 2005 ble det tatt et stort skritt for også å hjelpe studenter med utenlandsstudier ved college og universiteter i utlandet.

Vi hjelper deg med å studere medisin i utlandet

Vi elsker jobben vår og brenner for å hjelpe deg med å komme inn på ditt drømmestudie innen medisin, tannlege eller veterinær. Hvis du forteller oss om bakgrunnen din, karakterene dine og dine ønsker for medisinutdanning, så skal vi ærlig fortelle deg om sjansene dine for å komme inn på de ulike universitetene og hjelpe deg med søknaden din.

Med EduPlanet kan du søke på mest anerkjente universitetene i hele Europa. Flere av universitetene våre har opptaksprøver i stedet for at man søker på karakterer fra videregående skole. Dette betyr at alle, også de som ikke fikk så gode karakterer på videregående, har muligheten til å starte på sin drømmeutdannelse! Vi har derfor medisinuniversitet som har både søknad gjennom karakterer fra videregående og opptaksprøve. Vi veileder deg til det som passer deg best.

Bare hos EduPlanet

Alt dette får du hos EduPlanet som medisinstudent:

  • Gratis søknadshjelp
  • Opptak med karakterer og/eller opptaksprøve
  • Personlig veiledning
  • Opptaksvurdering 
  • Egne PreMed-kurs
  • Medisinwebinarer hver uke
  • Facebookgrupper for Medisinstudenter

EduPlanets PreMed-kurs

EduPlanet har et unikt, effektivt og verdensledende online PreMed-kurs som forbereder deg til å bestå medisinutdanningenes tøffe opptaksprøver. 95 % av de som har fullført EduPlanets PreMed-kurs hittil har kommet inn på universitet. 

Unikt konsept – undervisning i sanntid, online med klasse

På vårt verdensledende PreMed-kurs møter du læreren din og klassen online via datamaskin. All undervisning er på engelsk og følger en klar kursplan. Du velger selv hvor du vil være, så lenge du kan delta uforstyrret, for eksempel hjemmefra eller fra et annet sted. Lett og tilgjengelig! Dine klassekamerater kommer fra både Norge, Sverige og andre land. Alle leksjoner blir også spilt inn, slik at du som kursdeltaker har online-tilgang 24/7 i 6 måneder – repetisjon som er gull verdt. Ingen andre PreMed-kurs har kan tilby dette til en så lav pris.

Hvorfor velge EduPlanet?

Vi har lang erfaring fra bransjen i både Norge og Sverige. Vi er stolte over det store antallet studenter vi hittil har hjulpet med å reise utenlands. Siden starten har vi brent for samme sak – å gi alle, uansett alder, bakgrunn eller behov sjansen til å studere utenlands.

EduPlanet står for gleden til å reise, oppleve og lære – vi vet at et språkkurs og utdanning i utlandet er et minne for livet som kanskje forandrer mer enn du tror. Vi brenner for å gi alle sjansen til å oppdage seg selv og verden, oppleve nye kulturer, få ny kunnskap og møte mennesker.

Engasjement

Hos oss er du ikke en i mengden! Vår misjon er å veilede deg slik at du finner rett kurs eller studieprogram og skole. Vi bryr oss om deg fra begynnelse til slutt. Det kommer du til å merke! Vi gir deg omsorgsfull og ærlig veiledning!

Kunnskap

Vi legger ned mye tid og ressurser i å tilegne oss kunnskap for å kunne gi deg den studieveiledningen du fortjener. Vi holder oss oppdatert på endringer i studieprogram, Lånekassens reglement og autorisasjonsordninger. Du kan være trygg på at den informasjonen vi gir deg er korrekt.

Bredt utvalg

EduPlanet er representant for et hundretall skoler rundt om i verden. At vi jobber så bredt og med både college, universiteter og språkskoler gjør oss unike. Vi har språkskoler for alle de store språkene og utdanninger innen de fleste fagområder på etablerte skoler. Vi kan også tilby en egen PreMed-skole for de som vil øke sine sjanser til å komme in på medisin- og veterinærutdanninger i utlandet. Vi ser til at du får riktig utdanning eller språkkurs på rett skole og studiested.

EduPlanet er godkjent av ANSA

EduPlanet er godkjent av ANSA som leverandør av utdanning i utlandet. Det betyr at vi følger ANSAs etiske retningslinjer og gir tilstrekkelig og redelig informasjon til deg som ønsker å studere i utlandet.

Vis alle utdanninger fra EduPlanet