Vis studentum.no som: Mobil

Tysk - årsstudium

NTNU
Sammendrag
Årsstudium
Trondheim
1 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Tysk - årsstudium

Kunnskaper i fremmedspråk er viktig i dagens samfunn. Tysk språk og kultur har en lang og fascinerende historie, og hos oss kan du tilegne deg kunnskap som er svært relevant for arbeid i skole, høyere utdanning, politikk, næringsliv, journalistikk og forskning.

Årsstudiet gir deg tilgang til et mangfoldig og spennende språk- og kulturområde hovedsaklig bestående av Tyskland, Østerrike og Sveits. Studiet omfatter tysk språk, litteratur og kultur, og sammenligningen med norsk språk og kultur spiller en viktig rolle. Du lærer å analysere og formidle kunnskap, og du trenes i å bruke det tyske språket på et høyt nivå.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!