Tysk, årsstudium, deltid

Høgskolen i Østfold
Sammendrag
Årsstudium
Nettstudier
2 år
Deltid

Tysk, årsstudium, deltid

Med 100 millioner tysktalende mennesker midt i Europa er kunnskap om tysk språk og kultur er et konkurransefortrinn for deg som søker internasjonale forbindelser. Samtidig er det også stor etterspørsel etter tysklærere i norsk skole.

Tysk årsstudium, deltid er et nettstudium som kan gjennomføres der du til enhver tid befinner deg. Årsstudiet i tysk tilbys også som et heltidsstudium over ett år.

Som et supplement til nettundervisningen tilbys det 2-3 samlinger pr. semester. Samlingene er ikke obligatoriske, men et tilbud til de som ønsker det og har anledning til å reise til Halden. Det anbefales å delta på samlingene dersom du har mulighet til det. Datoene for samlingene foreligger ved semesterstart.

Undervisning

Du undervises i muntlig og skriftlig språkferdighet, grammatikk, litteratur og kulturkunnskap. Du lærer å beherske tysk både muntlig og skriftlig og får innsikt i sentrale temaer innenfor språk, litteratur og kultur. Evnen til interkulturell kommunikasjon er viktig, og du øker forståelsen for levesett og tradisjoner i tysktalende land.

Forkunnskaper

All undervisning foregår på tysk, og du anbefales å ha tyskkunnskaper tilsvarende nivå I og II fra videregående skole.

Har du lyst til å forberede deg til tyskstudiene anbefaler vi et besøk på vår Facebookside. Her finner du så å si daglig ulike nyheter fra de tysktalende land, inkludert mange tips for tyskundervisningen. Vi anbefaler også bloggen Tyskbokhylle, en blogg på norsk om litteratur og film fra Tyskland, Østerrike og Sveits. Her finner du massevis av anbefalinger, blant annet barne- og ungdomslitteratur, kriminalromaner, ny skjønnlitteratur og film. Ta gjerne kontakt for å få råd om hvor du kan begynne å smuglese, om du har lyst.

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold

B R A veien 4
1757 Halden

Tlf: (+47) 69 60 80 00
Fax 69 21 50 02


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!