Viser 1-20 av 317 treff
Les om hvordan vi sorterer resultatene
Vil du vite mer om hvordan vi sorterer våre søkeresultater? Les mer om hvordan vi rangerer utdanninger i søkeresultatet.
Viser 1-20 av 317 treff
1
2
3
4
...
16

Ta en utdanning innen språk eller litteratur

Ønsker du å studere språk eller litteratur? Da har du mange ulike alternativ å velge mellom. Språkstudier blir stadig mer vanlig og flere velger å reise utenlands for å forbedre sine språkkunnskaper. I dag finnes en mengde ulike valgmuligheter for deg som vil studere en språk- eller litteratur. I Norge kan du finne studier på ulike nivåer og i tillegg tilbyr de fleste land i dag noen form av språkstudier.

studer språk og litteratur

Språk og litteratur på universitet eller høyskole

Utdannelser innen språk og litteratur på universitet og høgskole innebærer mye mer enn bare språkstudier. Gjennom en slik utdannelse vil du både få et godt teoretisk grunnlag i tillegg til at du får jobbet med faget i praksis. Språk er en forutsetning for kommunikasjon på internasjonalt nivå, og gjennom en høyere utdannelse innen språk eller litteratur vil du stille sterkt i arbeidsmarkedet.

Alternative utdannelser i Norge

Det er ikke bare på universitet, høgskole eller utenlands du kan studere språk eller litteratur. Det er også muligheter for å studere språk og litteratur på folkehøyskole i Norge. Å studere på folkehøyskole innebærer mange spennende alternativ, eksempelvis reiseliv med språk eller norsk for fremmedspråklige. 

Språk- og litteraturstudier i utlandet

Det finnes et stort utvalg av utdannelser innen språk og litteratur som du kan ta i utlandet. Språkstudiene har alltid ulike nivåer som du kan velge etter erfaring og kunnskapsnivå. Språkstudier utenlands tilbyr ikke bare en språklig kunnskap men også nye venner og en kulturell opplevelse.

Språkreise

Det aller mest populære valget blant de som vil reise utenlands og studere språkutdannelse er å reise på språkreise. Her vil du få hjelp av en språkformidler til å finne det perfekte kurset for deg. Noen av de aller mest populære er: 

Sammenlign
Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev om høyere utdanning!