Vis studentum.no som: Mobil

Tysk - German Language School

SIOC Study In anOther Country
Sammendrag
Språkkurs
Berlin, Nettstudier
Språkkurs av ulik lengde
Heltid/deltid
Kontakt skolen
Klasserom

Tysk - German Language School

Lær tysk i Tyskland 

Lær tysk i Berlin og lær med de beste: German Language School har blitt tildelt prisen "Star School Germany" 5 ganger, i.e. en av Tysklands beste språkskoler! 

Campus i vakre omgivelser 

Som student ved German Language School er du omringet av vakre omgivelser, optimalt for din læring. GLS eier et slags park-aktig campus med to boutiquehoteller, hvor en av disse er et monument under beskyttelse. GLS er også et testsenter for TesstDaF i Berlin og garanterer tyskkurs av høy kvalitet.

Ulike typer tyskkurs

Du kan starte på tyskkurs ved GLS hver mandag, uansett hvilket nivå du skal begynne på. Alle tyskkursene komplementeres med aktiviteter i Berlin.

Generell tysk 

Generell tysk læres i mindre klasser, slik at du får individuell oppfølging av lærerne. Du kan ta ulike varianter av kurset, med ulike prisklasser. Du kan gå intensivkurs og super-intensivkurs med eller uten en-til-en læring, kveldsklasser eller i minigrupper. 

Business tysk

Business tysk en formell stil av språket som snakkes på arbeidsplasser og i profesjonelle sammenhenger. Kursene lærer deg nødvendige ferdigheter i profesjonelle situasjoner, i tillegg til tysk business-kultur og etikette. Her kan du gå ulike business kurs avhengig av hvilket fagområde du ønsker å lære om. 

Online tysk

Online tysk er for deg som ønsker å lære deg tysk, uansett hvor i verden du befinner deg. Alle gruppetimer starter i begynnelsen av måneden, med private timer når du selv ønsker. Det er mellom 6-12 studenter per gruppe. 

Ønsker du å vite mer om kursene eller alt rundt studiene? Kontakt oss her!

For kontakt eller mer informasjon om Tysk - German Language School, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kostnader

Kostnader varierer avhengig av hvilket kurs du ønsker å gå. Kontakt oss for mer informasjon om kostnader. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Tysk - German Language School.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

SIOC Study In anOther Country

Universiteter, design- og business skoler

SIOC har avtaler med Universiteter, Business skoler og designskoler i Europa, USA og Australia.  Her på Studentum-sidene har vi bare lagt ut noen av skolene våre. Finner du ikke ditt studium, fyll ut skjemaet nederst på siden, så finner vi den skolen og ditt studium sammen.

Study In anOther Country AS er et familieeid firma lokalisert på Stord, men tilbyr også å møte fremtidige studenter «i en by nær deg». Vi kombinerer møtet med deg, og gjerne med dine foreldre med skolebesøk. SIOC har arbeidet som internasjonale representanter for språkskoler over hele verden i over 20 år, og representerer i dag over 140 forskjellige skoler i Spania, England, Latin-Amerika, Australia, Italia, USA og Frankrike. SIOC har kurs for alle nivå, og «alle» aldre, - både for nybegynnere til avansert forretningsspråk. SIOC arrangerer også gruppereiser tilrettelagt for skoleklasser og organisasjoner.

Alle skolene SIOC samarbeider med er høyt kvalifiserte, og har internasjonale sertifikater og medlemskap i internasjonale organisasjoner. SIOC er dessuten opptatt av å ha et personlig forhold til administrasjonen og personalet på skolene de samarbeider med. 

Bestill språkkurs i dag!

SIOC tilbyr språkkurs for mennesker i alle aldre, og har en rekke samarbeidende skoler som står klare til å ta i mot deg som ønsker å lære et nytt språk. Her er det mange spennende destinasjoner i de fleste landene i Europa, USA og Australia, så du finner garantert et sted som passer for deg. Med SIOC kan du lære følgende språk:

  • Spansk
  • Fransk
  • Tysk
  • Engelsk
  • Italiensk
  • Portugisisk
  • Russisk
  • Kinesisk


SIOC er en godkjent agent av ANSA.

Samarbeid med IALC

SIOC Study In anOther Country er stolte over å samarbeide med de beste språkskolene i verden, og er nå en anerkjent IALC partner.

International Association of Language Centres ble grunnlagt i 1983 , og er et globalt nettverk av uavhengige høy kvalitets språkskoler som underviser det offisielle språket i landet sitt. De stiller svært strenge krav til skolene, med jevnlige kontroller og "audit" hvor de går igjennom alt på skolen. SIOC jobber tett opp mot IALC og deres skoler for å forsikre seg om at kvalitet og akkrediteringer er i orden, og for å sikre deg som student et godt og lærerikt opphold på skolen.

Finn den perfekte skolen for deg

SIOC Study In anOther Country har god kommunikasjon med skolene, og hjelper deg med å legge forholdene til rette for dine utenlandsstudier. Deres mål er at du på hjemmesiden og ved kontakt med deres medarbeidere, skal finne den informasjonen du trenger for å kunne ta riktig skole- og kursvalg. SIOC Study In anOther Country har selv besøkt skolene og vet derfor mye om de kurs, innkvarteringsmuligheter, aktiviteter og beliggenheter som tilbys. De ansatte går dessuten selv på språkkursene for å prøve ut skolene. På denne måten er de i stand til å gi deg best mulig informasjon og service.

SIOC Study In anOther Country benytter samme pris som skolene tilbyr i det aktuelle landets valuta. Det blir derfor ingen fordyrende kostnader ved å bruke SIOC som mellomledd.

Skoler som er godkjent av Lånekassen

Ved utvalgte språkskoler som er godkjendt av Lånekassen, tilbyr SIOC Study In anOther Country også tilretteleggingssemester med språkeksamen som kan støttes av Lånekassen. 

Vis alle utdanninger fra SIOC Study In anOther Country

Kontaktinformasjon til SIOC Study In anOther Country

SIOC Study In anOther Country


Tlf: 55 32 81 02
Mobil 975 63 700
www.sioc.no

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Tysk - German Language School:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!