Språkkurs

Italienskkurs i Roma på DILIT International House

EduPlanet , i Roma
Varighet
Flere muligheter, benytt kontaktskjema
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Oppstart hver uke Se detaljer
Søknadsfrist
Søknadsfrist: Anbefaler å søke 3 måneder før ønsket kursstart
Undervisningsspråk
Italiensk
Varighet
Flere muligheter, benytt kontaktskjema
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Oppstart hver uke Se detaljer
Søknadsfrist
Søknadsfrist: Anbefaler å søke 3 måneder før ønsket kursstart
Undervisningsspråk
Italiensk
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Italienskkurs i Roma på DILIT International House

Italienskkurs i Roma på DILIT International House

Studere italiensk i Roma ved DILIT International House!

DILIT ble grunnlagt i 1974 og er en del av den verdensomspennende organisasjonen International House med over 150 skoler i 50 land.

Om skolen

Skolen er en av de eldre språkskolene i Italia og har siden starten fått et veldig godt rykte. Gjennom årene har DILIT fulgt med i utviklingen og har alltid vært en moderne skole i fremkant.

DILIT er en av de ledende skolene på språkkurs i Italia, og de legger stor vekt på personlig service, noe som skaper en hyggelig og familiær atmosfære. Medvirkende til den hyggelige atmosfæren på skolen er definitivt familien som driver baren. Det er et par og deres to døtre. 

Skolen har veldig kompetente lærere som jevnlig videreutdanner seg. Mye av undervisningen er kommunikativ, men du får alltid materiale som avisartikler og forskjellige kompendier som mange av leksjonene er basert på.

DILIT ligger i Roma sentrum, omtrent 5 minutters gange fra Termini sentralstasjon, og består av en hovedbygning som er en bygning i tre etasjer med rundt 16 klasserom. I tilknytning til hovedbygningen ligger to anneks som vanligvis brukes om sommeren. I hovedbygningen ligger skolens resepsjon, et studierom, en språkklubb og datamaskiner med mer. Skolen har også to store og solrike terrasser hvor man tilbringer tid i friminuttene og etter skoletid.

Roma

Det sies at alle veier fører til Roma og i dag har storbyen cirka 3,8 millioner mennesker. Italias hovedstad er preget av spennende dufter, cappuccino og gamle kunstskatter. Når du er her på språkkurs, kan du rusle rundt blant byens historiske kunstskatter og på religiøse steder, kjenne historiens vinger eller bare nyte atmosfæren, arkitekturen og folkelivet på en av de nydelige uteserveringene her i «Den evige stad.»

Et flott tips for de som velger å reise hit, er å lære seg å reise kollektivt i Roma. For å kunne reise så mye du vil på Romas t-baner, busser og trikker bør du kjøpe en ukesbillett, du kan også kjøpe et dagskort hvis du ønsker det. Kollektivtrafikken går regelmessig, og du trenger aldri å vente mer enn noen få minutter. Det er veldig enkelt å reise med t-bane i Roma, da du bare kan velge mellom to baner, linje A og B, som krysser hverandre i Stazione Termini der kan du enkelt bytte til neste linje.

Fritid

I Roma er det mye å gjøre for enhver smak. Hele byen er full av historiske monumenter og museer. Som den storbyen Roma er, er det et veldig aktivt natteliv. Hvis du trenger å kjøle deg ned, vil det ikke ta mer enn en time til nærmeste strand ved sjøen. DILIT organiserer mange aktiviteter der du kan bli kjent med andre utenlandske eller italienske studenter.

En gang i måneden arrangerer skolen et såkalt tospråklig workshop. Da har de utenlandske studentene muligheten til å møte og snakke med italienske studenter som studerer engelsk, tysk eller fransk på DILIT. En perfekt mulighet for deg som vil få mest mulig ut av ditt italienske språkkurs. Skolen har en aktivitetsplan som endres hver måned. Aktiviteter på skolen, som filmvisning og seminarer, er gratis. En lørdag hver måned arrangerer skolen en lengre ekskursjon. Du vil definitivt ikke være rastløs på språkkurset ditt i Roma!

For kontakt eller mer informasjon om Italienskkurs i Roma på DILIT International House, vennligst fyll inn en interessemelding.

Innkvartering

Vertsfamilie

For å virkelig ta del i den italienske kulturen, kan du velge innkvartering i en vertsfamilie. Du kan velge mellom enkeltrom og dobbeltrom i grunnprisen, noe som betyr at du kan bruke familiens kjøkken hvis du vil lage mat. Du vil få din egen nøkkel slik at du kan komme og gå som du vil. Basert på grunnprisen kan du velge å bestille frokost eller halvpensjon. Dette boalternativet bestilles hovedsakelig av våre eldre kursdeltakere.

Delt leilighet

Anbefales! Å dele en leilighet med andre studenter er en fin måte å bli kjent med nye mennesker raskt. Du har ditt eget rom, eller deler med en annen student. Bad og kjøkken deles med andre studenter, leilighetene har vanligvis plass til 2 til 6 studenter. Måltider er ikke inkludert. Roma er en stor og spredt by, så forvent å ta buss eller metro til skolen. Vær oppmerksom på at du er ansvarlig for å komme til og fra boligen din, men transfer kan bookes mot ekstra kostnad.

Oppgrader til Standard Plus

Uansett type innkvartering kan du nå velge å oppgradere til Standard Plus. Med dette bor du i et av Romas bedre boligområder og nabolag. Leilighetene er ikke nødvendigvis bedre utstyrt enn andre, men romerne selv er villige til å betale mer for å bo i et område med god anseelse og nær sitt eget sentrum og severdigheter, i stedet for standarden på selve boligen. Områder du kan bo i, er for eksempel den sjarmerendeTrastevere, Aventino/Testaccio, San Giovanni og det hippe universitetsområdet San Lorenzo.Les gjerne mer om Romas ulike bydeler.

Studiefakta, Tittel m.m

Fakta

Språk: Italiensk

Kurstyper: Generelle & Student, Språkkurs for 50+, Språkkurs for næringslivet, Språkkurs Online

Språknivå: Alle
Minimumsalder: 16 år
Leksjoner/uke: 15, 20, 30
Gruppestørrelse: Max 14
Lengde på leksjoner: 45 min
Startperioder: Hver uke
Kurslitteratur: Ikke inkludert
Innkvartering: Delt leilighet, Vertsfamilie

Kurs

Sråkkurs i italiensk

Undervisningstimer per uke: 15/20/30
DILIT IHs språkkurs har en kommunikativ undervisningsmetode basert på aktivt arbeid med samtale og studier av aktuelle tekster (aviser og ukeblad med mer). På denne måten vil du bli kjent med italiensk kultur og hverdagsliv, samtidig som du lærer grammatikk og utvider ordforrådet ditt.

Skolen har språkkurs med ulik intensitet å velge mellom; 15, 20 eller 30 undervisningstimer per uke. Klassene består av maksimalt 14 studenter. Alle gjør en test når de ankommer skolen, og blir deretter plassert på riktig nivå. Kurset med 15 leksjoner er vanligvis på ettermiddagene, mens kurset med 20 leksjoner nesten alltid er om morgenen. Ved noen få anledninger om sommeren kan 20-timers kurset holdes på ettermiddagen.

Det er også et kurs med 25 leksjoner per uke, der 20 leksjoner er som ovenfor, og de 5 ekstraundervisningene i en minigruppe med 1-6 deltakere. Dermed kan det være privatundervisning, men til en mye lavere pris enn normalt.

 • 15 leksjoner: 13.30-16.00
 • 20 leksjoner: 09.00-12.20 eller i visse fall 13.30-16.50
 • 25 leksjoner: 09.00-12.20 og minigruppe 2 ganger per uke.
 • 30 leksjoner: 09.00-10.40 og 11.00-12.20 og 13.30-15.00.

Italiensk + matlaging

Undervisningstimer per uke: Valgfritt+1

Gå inn i det italienske hjemmet og lær hemmelighetene til det italienske kjøkkenet! Ta et matlagingskurs og lær hvordan du lager noen klassiske italienske retter. Kurset blir gitt i et italiensk hjem, og når middagen er ferdig deler du det med kursdeltakerne over et godt glass vin. Kurset er åpent for studenter på alle språknivåer. Tre timer i uken. Kontakt oss for mer informasjon.

50+ kurs

Undervisningstimer per uke: 20

Kurset holdes tre ganger i året og varer i 2 uker. Innholdet er en blanding av språk, kunst og kultur. Her får du gleden av å tilbringe tid sammen for å dele og forbedre kunnskapen om de delene av Roma som gjør denne byen så uforglemmelig. I tillegg til italienskleksjoner som er gitt om morgenen, er det også et aktivitetsprogram på ettermiddagene og i helgene.

Legg merke til at språktimene foregår i blandede grupper, det vil si at du er plassert i en gruppe som tilsvarer din kunnskap og dermed kan studere sammen med yngre deltakere. Programmet er også åpent for de i alderen 30-40 år.

Her er et eksempel på aktivitetsprogrammet:

 • Reis med privat buss til spennende deler i nærheten av Roma
 • Halvdagstur med privat buss til Castelli Romani, inkludert besøk i en vinkjeller, vinsmaking og middag
 • Matlagingsleksjon og middag
 • To guidede turer i og rundt Roma
 • To seminarer om kunsthistorie
 • Heldagsutflukt til Pompei eller Napoli (lørdag). Alle disse aktivitetene foregår på italiensk og blir guidet av lærere

For å søke på 50+ kurset må du være på et grunnleggende nivå i språket (A2).

Italiensk gjennom kunst og kultur

Dette konseptet inkluderer flere forskjellige kurs inkludert «Discover Rome» , «Italian Style», «italiensk og arkitektur», «italiensk og fotografering», «italiensk og teater» samt ekstra kurs med fokus på sang, film og matlaging.

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Italienskkurs i Roma på DILIT International House.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.

EduPlanet

EduPlanet Utenlandsstudier

Vil du studere medisin i utlandet? Ønsker du å ta et språkkurs, eller en grad i Europa, USA eller Australia? Hos EduPlanet kan du søke blant et hundretall skoler i hele verden og få hjelp av studieveiledere til å finne rett utdanning. Vår veiledning og søknadshjelp er helt gratis!

EduPlanet ble etablert i 1982 for å finne et alternativ for voksne og studenter som ville ta et språkkurs i utlandet med deltagere fra andre land. I dag tilbys det 14 språk i 40 land. I 2005 ble det tatt et stort skritt for også å hjelpe studenter med utenlandsstudier ved college og universiteter i utlandet.

Vi hjelper deg med å studere medisin i utlandet

Vi elsker jobben vår og brenner for å hjelpe deg med å komme inn på ditt drømmestudie innen medisin, tannlege eller veterinær. Hvis du forteller oss om bakgrunnen din, karakterene dine og dine ønsker for medisinutdanning, så skal vi ærlig fortelle deg om sjansene dine for å komme inn på de ulike universitetene og hjelpe deg med søknaden din.

Med EduPlanet kan du søke på mest anerkjente universitetene i hele Europa. Flere av universitetene våre har opptaksprøver i stedet for at man søker på karakterer fra videregående skole. Dette betyr at alle, også de som ikke fikk så gode karakterer på videregående, har muligheten til å starte på sin drømmeutdannelse! Vi har derfor medisinuniversitet som har både søknad gjennom karakterer fra videregående og opptaksprøve. Vi veileder deg til det som passer deg best.

Bare hos EduPlanet

Alt dette får du hos EduPlanet som medisinstudent:

 • Gratis søknadshjelp
 • Opptak med karakterer og/eller opptaksprøve
 • Personlig veiledning
 • Opptaksvurdering 
 • Egne PreMed-kurs
 • Medisinwebinarer hver uke
 • Facebookgrupper for Medisinstudenter

EduPlanets PreMed-kurs

EduPlanet har et unikt, effektivt og verdensledende online PreMed-kurs som forbereder deg til å bestå medisinutdanningenes tøffe opptaksprøver. 95 % av de som har fullført EduPlanets PreMed-kurs hittil har kommet inn på universitet. 

Unikt konsept – undervisning i sanntid, online med klasse

På vårt verdensledende PreMed-kurs møter du læreren din og klassen online via datamaskin. All undervisning er på engelsk og følger en klar kursplan. Du velger selv hvor du vil være, så lenge du kan delta uforstyrret, for eksempel hjemmefra eller fra et annet sted. Lett og tilgjengelig! Dine klassekamerater kommer fra både Norge, Sverige og andre land. Alle leksjoner blir også spilt inn, slik at du som kursdeltaker har online-tilgang 24/7 i 6 måneder – repetisjon som er gull verdt. Ingen andre PreMed-kurs har kan tilby dette til en så lav pris.

Hvorfor velge EduPlanet?

Vi har lang erfaring fra bransjen i både Norge og Sverige. Vi er stolte over det store antallet studenter vi hittil har hjulpet med å reise utenlands. Siden starten har vi brent for samme sak – å gi alle, uansett alder, bakgrunn eller behov sjansen til å studere utenlands.

EduPlanet står for gleden til å reise, oppleve og lære – vi vet at et språkkurs og utdanning i utlandet er et minne for livet som kanskje forandrer mer enn du tror. Vi brenner for å gi alle sjansen til å oppdage seg selv og verden, oppleve nye kulturer, få ny kunnskap og møte mennesker.

Engasjement

Hos oss er du ikke en i mengden! Vår misjon er å veilede deg slik at du finner rett kurs eller studieprogram og skole. Vi bryr oss om deg fra begynnelse til slutt. Det kommer du til å merke! Vi gir deg omsorgsfull og ærlig veiledning!

Kunnskap

Vi legger ned mye tid og ressurser i å tilegne oss kunnskap for å kunne gi deg den studieveiledningen du fortjener. Vi holder oss oppdatert på endringer i studieprogram, Lånekassens reglement og autorisasjonsordninger. Du kan være trygg på at den informasjonen vi gir deg er korrekt.

Bredt utvalg

EduPlanet er representant for et hundretall skoler rundt om i verden. At vi jobber så bredt og med både college, universiteter og språkskoler gjør oss unike. Vi har språkskoler for alle de store språkene og utdanninger innen de fleste fagområder på etablerte skoler. Vi kan også tilby en egen PreMed-skole for de som vil øke sine sjanser til å komme in på medisin- og veterinærutdanninger i utlandet. Vi ser til at du får riktig utdanning eller språkkurs på rett skole og studiested.

EduPlanet er godkjent av ANSA

EduPlanet er godkjent av ANSA som leverandør av utdanning i utlandet. Det betyr at vi følger ANSAs etiske retningslinjer og gir tilstrekkelig og redelig informasjon til deg som ønsker å studere i utlandet.

Vis alle utdanninger fra EduPlanet