Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid/deltid
140 timer
Videregående skole / Studiekompetanse
Oppstart: Kontakt Akademiet - Drammen
Søknadsfrist: Rullerende opptak frem til studiestart
Kontakt lånekassen

Engelsk Vg1

Ta opp Engelsk

Ta Engelsk som privatist

Mangler du studiekompetanse eller ønsker å ta opp fag fra videregående? Akademiet hjelper deg med å ta engelsk som privatist!

Engelsk er ett av de seks minstekravsfagene som gir generell studiekompetanse.

Det internasjonale språket engelsk er å finne i mange hverdagslige situasjoner i dag. Engelsk er i bruk overalt og blir i økende grad anvendt i utdanning og arbeidsliv, i Norge så vel som i utlandet. Det er derfor svært viktig å beherske dette fremmedspråket.

Hva lærer man i engelskundervisningen?

I det obligatoriske faget Engelsk legges det vekt på at du skal tilegne deg et så stort ordforråd som mulig, og at du skal kunne praktisere det gjennom muntlig og skriftlig bruk. I tillegg til språk og medfølgende gramatikk, vil du også lære om kulturen og samfunnet i engelskspråklige land.

Opptakskrav/Søknad

Fullført grunnskole eller tilsvarende.

Studiefakta, Tittel m.m

Privatisteksamen i Engelsk

Det avholdes både skriftlig og muntlig eksamen i engelsk. Oppmelding til privatisteksamen i engelsk er du selv ansvarlig for. Oppmeldingsfristene varierer fra fylke til fylke. Mer om disse fristene kan du lese om på privatistweb.no.

Fagkoder

Skriftlig: ENG1002
Muntlig: ENG1102

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Engelsk Vg1.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Akademiet Privatistskole

ta opp fag på akademiet privatistskole

Akademiet Privatistskole

Vil du forbedre vitnemålet ditt, få fordypnings-/ realfagspoeng eller generell studiekompetanse? Ta fagene du trenger på Akademiet Privatistskole!

Akademiet Privatistskole tilbyr undervisning og eksamensforberedelser i fag fra videregående skole. Om du mangler generell studiekompetanse, vil forbedre karakterer du har fra før, eller ta helt nye fag, har Akademiet Privatistskole det du trenger.

Karaktergaranti - Bedre karakter eller pengene tilbake!

Skolen har i tillegg karaktergaranti i alle fag. Akademiet har så stor tro på sitt pedagogiske undervisningsopplegg, sin skoleerfaring og sine lærere at vi gir deg pengene tilbake dersom du ikke forbedrer karakteren din i fag du har fra før. Det vi krever av deg er at du møter til obligatorisk undervisning og leverer inn eventuelle obligatoriske oppgaver, samt gjennomfører prøveeksamen.

Studietilbud ved Akademiet Privatistskole

Vi tilbyr alle fellesfagene og har et bredt utvalg av programfag innen studiespesialisering. Enkelte realfag og språkfag gir tilleggspoeng på vitnemålet.

Les mer om studietilbudet og de ulike fagområdene:

 Biologi
 
Fysikk
 Geografi
 Historie
 Kjemi
 Kroppsøving
 Markedsføring og ledelse        
 Matematikk
 Mediefag

 Naturfag
 
Norsk
 
Politikk, individ og samfunn
 
Psykologi
 
Religion og etikk
 
Rettslære
 
Samfunnsfag
 
Språkfag
 
Økonomistyring


I tillegg tilbyr Akademiet egne pakker med fagkombinasjoner for deg som vil studere medisin i Norge, medisin i Øst-Europa eller bli ingeniør.

Privatistutdanning i åtte forskjellige byer og på nettstudier

Akademiet Privatistskole holder til i OsloDrammen, Fredrikstad, KristiansandSandnesÅlesund, Molde og Trondheim. I tillegg tilbyr vi nettstudier for deg som ønsker mer fleksibilitet i studiene. Nettkursene gir 18 måneders studietid og fleksibel oppfølging fra nettlærer gjennom et eget oppgaveinnsendingsprogram. 

Leksehjelp og rådgiving

Privatistskolen kan også tilby lever som til daglig går på en videregående skole leksehjelp og ekstraundervisning i fag de ønsker særlig fordypning i. Vi gjennomfører også prøveeksamen i alle fag, både skriftlig og muntlig. Du finner kontaktskjema til riktig studiested under hver utdanning.

Vis alle utdanninger fra Akademiet Privatistskole

Kontaktinformasjon til Akademiet Privatistskole

Akademiet Privatistskole

Pilestredet 56
0167 Oslo


Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Engelsk Vg1:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!