Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Årsstudium
Bodø
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Engelsk

Som verdensborgere i vår tid har mennesker behov for gode språkkunnskaper og kulturell innsikt.  Engelsk er et verdensspråk som spiller en helt sentral rolle i utdanning, arbeidsliv, fritid og for den enkeltes utvikling. Dette studiet gir deg gode språkferdigheter i engelsk og kunnskap om ulike kulturelle aspekter ved den engelsk-språklige verden. Studiet vektlegger aktiv deltakelse og gir deg rik anledning å praktisere og utvikle engelskferdighetene dine. Engelsk årsstudium har relevans for et vidt spekter av yrker innen kultur- og samfunnsliv, både i offentlig og privat sektor.

Nord universitet

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord universitet

Kontaktinformasjon til Nord universitet

Nord universitet

Bodø
Bodø

Tlf: 75517000

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!