Språkkurs

Spanskkurs i Valencia på Españolé International House

EduPlanet , i Valencia
Varighet
Ulike muligheter, benytt kontaktskjema
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Oppstart hver uke Se detaljer
Varighet
Ulike muligheter, benytt kontaktskjema
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Oppstart hver uke Se detaljer
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Spanskkurs i Valencia på Españolé International House

Spanskkurs i Valencia på Españolé International House

En av Spanias fineste språkskoler |Stor nasjonalitetsmiks | Veldig bra priser

Españolé International House i Valencia er en skole hvor man føler seg velkommen fra første stund, og en historisk følelse og atmosfære preger de vakre skolelokalene.

Her tilbys det språkundervisning av høy kvalitet ismakfulle lokaler som byr på en vennlig og internasjonal atmosfære. Skolen tilbyr kurs i spansk på seks ulike nivåer, fra nybegynnere til avansert.

Om skolen

Skolen ligger i det historiske Palacio de los Fernández de Córdova, midt i hjertet av Valencias gamle sentrum. Alle lokalene på skolen er smakfulle og nylig renoverte, men en betydelig del av det gamle er bevart i det 153 år gamle bygget. I klasserommene kan man se deler av en gammel arabisk mur fra 1100-tallet som går på tvers av bygget, noe som skaper en rustisk og historisk atmosfære. Espanolé International House ligger i et område på 2100 kvm og har 28 klasserom – alle med interaktive tavler som gjør undervisningen lettere og mer moderne. Det er også en studentkafé, datarom og lesehjørne med bøker og blader tilgjengelig for utlån. Utenfor skolen er det to tilhørende uteplasser med solstoler samt en rommelige og moderne takterrasse med solsenger, frukttrær og dusjer å avkjøle seg i. Dette er virkelig en skole utenom det vanlige!

Hos Espanolé International House er målet å lære spansk så raskt som mulig mens du nyter solen, strendene og spansk livsstil og kultur. Skolen har et stort utvalg aktiviteter hver uke som du kan delta på. Den første dagen vil du motta et informasjonsark med forskjellige aktiviteter å velge mellom. Hvis du er spesielt nysgjerrig på spansk mat er det et fullt utstyrt kjøkken på skolen hvor matlagingskursene finner sted, og de fleste er gratis å delta på!

Skolen har elever fra hele verden og i forskjellige aldre. Alle lærere på skolen har universitetsutdanning og god erfaring med å undervise i spansk, og de deltar også ofte i aktivitetene skolen arrangerer. Personalet på skolen er utrolig engasjert og vil være der for deg under hele oppholdet.

Valencia

Valencia har noe for enhver smak; byen er moderne, men samtidig rik på historie og kultur. Den har et nydelig klima med fine grøntområder, spennende arkitektur og nærhet til fantastiske strender, samt et bredt spekter av underholdning og aktiviteter.

Fritid

I løpet av din tid i Valencia kan du blant annet se frem til strandliv, shopping, gode middager, et spennende natteliv og gode muligheter til å oppleve spansk kultur og historie. Valencia er en by som virkelig har noe for alle og en vær, og passer spesielt godt for deg som liker en litt større by med et rikelig utvalg av underholdning og aktiviteter. Men byen har også vakre parker og hager for avslapning – det gamle elveleiet midt i byen er blitt omgjort til en 9 km lang park og er perfekt for en løpe- eller sykkeltur, eller andre aktiviteter.

Skolen har et stort utvalg aktiviteter for studenter inkludert byvandring, velkomstfester, besøk på museer og markeder, paellafester, konkurranser, sportsaktiviteter, teater, salsakvelder, filmvisninger, piknik på stranden, shopping og mer. Minst 4 aktiviteter per uke er gratis! Det er også mulig å bli med på heldagsutflukter i helgene mot en liten sum betalt på stedet.

Det er enkelt å komme seg rundt Valencia på sykkel, buss, metro og trikk. Før du starter kurset kan du få informasjon om forskjellige kort du kan kjøpe, eller så vil skolepersonalet hjelpe med informasjon når du er ankommet.

For kontakt eller mer informasjon om Spanskkurs i Valencia på Españolé International House, vennligst fyll inn en interessemelding.

Fakta

Kurstyper: Generelle & Student, Språkkurs for næringslivet
Språknivå: Alle
Minimumsalder: 18 år
Leksjoner/uke: 20, 25, 30
Gruppestørrelse: Maks 10
Lengde på leksjoner: 55 min
Startperioder: Hver uke
Kurslitteratur: Ikke inkludert
Innkvartering: Delt leilighet, Residens, Vertsfamilie

Kurs

Språkkurs i spansk (Leksjoner per uke: 20)

Spanskkurs med 4 leksjoner per dag mandag til fredag. Undervisningen foregår i grupper med gjennomsnittlig 6, maks 10 internasjonale deltakere per gruppe. Kurset er tilgjengelig på forskjellige nivåer, så det passer både for deg som har studert spansk før, og for deg som er nybegynner. Minst en gang i måneden gjøres det en liten test slik at læreren ser at alle henger med på de ulike delene som har blitt gjennom gått.

Leksjonstider: 09.30-13.30 eller 14.30-18.30. Du får timeplanen den første dagen på skolen.

Intensivkurs (Leksjoner per uke: 25)

Intensivt kurs i spansk som ovenfor, men med en valgfri leksjon per dag. Du kan velge blant disse kursene: 

  • Uttale og kommunikasjon
  • Forretningsspansk
  • Grammatikk
  • Spansk hverdagsliv og kultur

De valgfrie kursene går på faste tider og utvalgte dager i løpet av uken, enten på morgenen eller ettermiddagen.

Leksjonstider
Språkkurs i spansk: 09.10-13.00 eller 14.10-18.00 mandag-fredag
Valgfrie kurs: 08.00-09.05, 13.10-14.00 eller 14.10-15.00, utvalgte dager.

Språkkurs i spansk + privatleksjoner (Leksjoner per uke: 20 + 5)

Intensivt spanskkurs med 20 gruppetimer + 5 privattimer per uke. Privatundervisningen er tilpasset dine behov og ønsker. Kontakt oss for priser. Kurset er tilgjengelig på forskjellige nivåer, så det passer både for deg som har lest spansk før, og for deg som er nybegynner.

Forretningsspansk (Leksjoner per uke: 20 + 5)

Kursstrukturen ligner på kurset over med 20 leksjoner per uke + 5 leksjoner med språkopplæring innen Business Spanish. Kurset passer for deg som bruker eller vil bruke spansk i arbeidet ditt. Undervisningen i Business Spanish foregår i minigrupper med maksimalt 4 deltakere. Du må ha minst B1 nivå (middels) i spansk.

Spansk & Seiling (Leksjoner per uke: 20 + 10)

Seiling er stort i Valencia og IH tilbyr et kurs der du kan kombinere leksjoner i spansk med seiling. Kurset inneholder 20 leksjoner spanskundervisning per uke pluss 10 leksjoner seiling per uke (3 dager per uke). Passer for både øvede seilere og nybegynnere. Valgfri kurslengde mellom 1-6 uker. Antall deltakere i seileklassene er maks. 5. Vær oppmerksom på at kurset bare er åpent visse måneder i løpet av året.

Spansk og frivillig arbeid (Leksjoner per uke: 20)

Kombiner minst 2 ukers spansk (20 leksjoner per uke) med påfølgende frivillig arbeid, minimum 4 uker. De frivillige prosjektene er innen forskjellige områder som kultur, utdanning, miljø og helse. Det er en flott mulighet til å lære om Spania og ha det gøy på samme tid. Kursstart omtrent 1-2 ganger i måneden for nybegynnere i spansk. Prisen på nettsiden inkluderer plasseringsavgift.

Innkvartering

Delt leilighet 

Bo sammen med 1-6 andre kursdeltakere i en av skolens delte leiligheter, i enkeltrom (eget rom) eller dobbeltrom (delt rom). Leilighetene består vanligvis av 3-4 soverom og 1-2 felles bad. Leiligheten har også kjøkken, vaskemaskin og TV. Rengjøring av fellesområder er inkludert annenhver uke. Sengetøy er inkludert, men du må ta med egne håndklær. Leilighetene ligger vanligvis innen gangavstand fra sentrum av Valencia, og til skolen tar det ca. 15 minutter med buss eller metro (maks 25 minutter reisetid). Delt leilighet er en fin måte å bo på hvis du vil dele innkvartering med andre studenter og ønsker mulighet til å lage sin egen mat.

Vertsfamilie

Innkvartering i en nøye utvalgt spansk vertsfamilie hvor du har ditt eget rom (enkeltrom) og halvpensjon inkludert. Halvpensjon betyr å spise frokost og middag med familien. Det er også mulig å bestille full pensjon eller kun frokost. Familiene bor omtrent 10-20 minutter fra skolen med buss eller metro. Innkvartering i en vertsfamilie gir deg muligheten for ekstra språkopplæring og et innblikk i den spanske kulturen, mattradisjonen og den spanske hverdagen. Innkvartering i en vertsfamilie passer for alle aldre. Sengetøy og håndklær er inkludert.

Kurspriser

Kontakt skolen for informasjon om priser. 

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Spanskkurs i Valencia på Españolé International House.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.

EduPlanet

EduPlanet Utenlandsstudier

Vil du studere medisin i utlandet? Ønsker du å ta et språkkurs, eller en grad i Europa, USA eller Australia? Hos EduPlanet kan du søke blant et hundretall skoler i hele verden og få hjelp av studieveiledere til å finne rett utdanning. Vår veiledning og søknadshjelp er helt gratis!

EduPlanet ble etablert i 1982 for å finne et alternativ for voksne og studenter som ville ta et språkkurs i utlandet med deltagere fra andre land. I dag tilbys det 14 språk i 40 land. I 2005 ble det tatt et stort skritt for også å hjelpe studenter med utenlandsstudier ved college og universiteter i utlandet.

Vi hjelper deg med å studere medisin i utlandet

Vi elsker jobben vår og brenner for å hjelpe deg med å komme inn på ditt drømmestudie innen medisin, tannlege eller veterinær. Hvis du forteller oss om bakgrunnen din, karakterene dine og dine ønsker for medisinutdanning, så skal vi ærlig fortelle deg om sjansene dine for å komme inn på de ulike universitetene og hjelpe deg med søknaden din.

Med EduPlanet kan du søke på mest anerkjente universitetene i hele Europa. Flere av universitetene våre har opptaksprøver i stedet for at man søker på karakterer fra videregående skole. Dette betyr at alle, også de som ikke fikk så gode karakterer på videregående, har muligheten til å starte på sin drømmeutdannelse! Vi har derfor medisinuniversitet som har både søknad gjennom karakterer fra videregående og opptaksprøve. Vi veileder deg til det som passer deg best.

Bare hos EduPlanet

Alt dette får du hos EduPlanet som medisinstudent:

  • Gratis søknadshjelp
  • Opptak med karakterer og/eller opptaksprøve
  • Personlig veiledning
  • Opptaksvurdering 
  • Egne PreMed-kurs
  • Medisinwebinarer hver uke
  • Facebookgrupper for Medisinstudenter

EduPlanets PreMed-kurs

EduPlanet har et unikt, effektivt og verdensledende online PreMed-kurs som forbereder deg til å bestå medisinutdanningenes tøffe opptaksprøver. 95 % av de som har fullført EduPlanets PreMed-kurs hittil har kommet inn på universitet. 

Unikt konsept – undervisning i sanntid, online med klasse

På vårt verdensledende PreMed-kurs møter du læreren din og klassen online via datamaskin. All undervisning er på engelsk og følger en klar kursplan. Du velger selv hvor du vil være, så lenge du kan delta uforstyrret, for eksempel hjemmefra eller fra et annet sted. Lett og tilgjengelig! Dine klassekamerater kommer fra både Norge, Sverige og andre land. Alle leksjoner blir også spilt inn, slik at du som kursdeltaker har online-tilgang 24/7 i 6 måneder – repetisjon som er gull verdt. Ingen andre PreMed-kurs har kan tilby dette til en så lav pris.

Hvorfor velge EduPlanet?

Vi har lang erfaring fra bransjen i både Norge og Sverige. Vi er stolte over det store antallet studenter vi hittil har hjulpet med å reise utenlands. Siden starten har vi brent for samme sak – å gi alle, uansett alder, bakgrunn eller behov sjansen til å studere utenlands.

EduPlanet står for gleden til å reise, oppleve og lære – vi vet at et språkkurs og utdanning i utlandet er et minne for livet som kanskje forandrer mer enn du tror. Vi brenner for å gi alle sjansen til å oppdage seg selv og verden, oppleve nye kulturer, få ny kunnskap og møte mennesker.

Engasjement

Hos oss er du ikke en i mengden! Vår misjon er å veilede deg slik at du finner rett kurs eller studieprogram og skole. Vi bryr oss om deg fra begynnelse til slutt. Det kommer du til å merke! Vi gir deg omsorgsfull og ærlig veiledning!

Kunnskap

Vi legger ned mye tid og ressurser i å tilegne oss kunnskap for å kunne gi deg den studieveiledningen du fortjener. Vi holder oss oppdatert på endringer i studieprogram, Lånekassens reglement og autorisasjonsordninger. Du kan være trygg på at den informasjonen vi gir deg er korrekt.

Bredt utvalg

EduPlanet er representant for et hundretall skoler rundt om i verden. At vi jobber så bredt og med både college, universiteter og språkskoler gjør oss unike. Vi har språkskoler for alle de store språkene og utdanninger innen de fleste fagområder på etablerte skoler. Vi kan også tilby en egen PreMed-skole for de som vil øke sine sjanser til å komme in på medisin- og veterinærutdanninger i utlandet. Vi ser til at du får riktig utdanning eller språkkurs på rett skole og studiested.

EduPlanet er godkjent av ANSA

EduPlanet er godkjent av ANSA som leverandør av utdanning i utlandet. Det betyr at vi følger ANSAs etiske retningslinjer og gir tilstrekkelig og redelig informasjon til deg som ønsker å studere i utlandet.

Vis alle utdanninger fra EduPlanet