Vis studentum.no som: Mobil

Spanskkurs i Valencia på Españolé International House

EduPlanet Medisin & PreMed
Sammendrag
Ulike muligheter, benytt kontaktskjema
Språkkurs
Oppstart: Oppstart hver uke - Valencia

Spanskkurs i Valencia på Españolé International House

Españolé International House i Valencia

Spanskkurs i Valencia på Españolé International House

En av Spanias fineste språkskoler | Stor nasjonalitetsmiks | Veldig bra priser

Españolé International House i Valencia er en skole der man kjenner seg velkommen fra første stund! Skolens lokaler er også preget av en historisk følelse og atmosfære.

Her tilbys det språkundervisning av høy kvalitet i veldig fine og smakfulle lokaler i en vennlig og internasjonal atmosfære. Skolen tilbyr kurs i spansk på seks ulike nivåer, fra nybegynnere til avansert.

Skolen ligger i det historiske Palacio de los Fernández de Córdova, midt i hjertet av Valencias gamle sentrum. Alle lokalene på skolen er veldig smakfulle og nylig renovert, der en betydelig del av det gamle er bevart i det 153 år gamle bygget. Selv deler av den gamle arabiske muren fra 1100-tallet som går rett gjennom klasserommene er bevart, noe som betyr at både tusenårs historie og mysterier gjennomsyrer hele skolen og klasserommene. Espanolé International House ligger i et område på 2100 kvm med 28 klasserom – alle med interaktive tavler som letter og moderniserer undervisningen. Det er også en studentkafé, datarom og lesehjørne med flere bøker og blader tilgjengelig for utlån. Utenfor skolen er det to tilhørende uteplasser med solstoler, samt en sjenerøs og imponerende takterrasse med solsenger, frukttrær og dusjer å avkjøle seg i. Dette er virkelig en skole utenom det vanlige!

Hos Espanolé International House er målet å lære spansk så raskt som mulig mens du nyter solen, strendene og spansk livsstil og kultur. Skolen har et sjenerøst utvalg aktiviteter hver uke som du som student kan delta på. Den første dagen vil du motta et informasjonsark med forskjellige aktiviteter å velge mellom. Hvis du er spesielt nysgjerrig på spansk mat er det et fullt utstyrt kjøkken installert på skolen der matlagingskursene finner sted, de fleste er gratis å delta på.

Skolen har elever fra hele verden og i forskjellige aldre. Alle lærere på skolen har universitetsutdanning og god erfaring med å undervise i spansk, og de deltar også ofte i aktivitetene skolen arrangerer. Personalet på skolen er utrolig engasjert og vil være der for deg under hele oppholdet.

valencia

Valencia

Valencia har noe for enhver smak, byen er moderne, men samtidig rik på historie og kultur. Byen har et nydelig klima, veldig grønne områder, spennende arkitektur og nærhet til fantastiske strender, samt et bredt spekter av underholdning og aktiviteter.

Fritid

I løpet av din tid i Valencia kan du blant annet se frem til strandliv, shopping, gode middager, et godt natteliv og gode muligheter til å oppleve spansk kultur og historie. Valencia er en by som virkelig tilbyr noe for alle og passer spesielt godt for deg som liker en litt større by med et rikt utvalg av underholdning og aktiviteter, men byen har også vakre parker og hager for avslapning. Det gamle elveleiet midt i byen er blitt omgjort til en 9 km lang park og er perfekt for en løpe- eller sykkeltur eller andre aktiviteter.

Skolen har et sjenerøst utvalg av aktiviteter for studentene som byvandring, velkomstfester, besøk på museer og markeder, paellafester, konkurranser, sportsaktiviteter, teater, salsakvelder, filmvisninger, piknik på stranden, shopping og mer. Minst 4 aktiviteter per uke er gratis. Det er også mulig å bli med på heldagsutflukter i helgene mot en mindre kostnad betalt på stedet.

Det er enkelt å komme seg rundt Valencia på sykkel, buss, metro og trikk. Før du starter kurset kan du få informasjon om forskjellige kort du kan kjøpe, ellers vil skolepersonalet hjelpe deg med informasjon når du er på plass.

For kontakt eller mer informasjon om Spanskkurs i Valencia på Españolé International House, vennligst fyll inn en interessemelding.

Fakta

Kurstyper: Generelle & Student, Språkkurs for næringslivet
Språknivå: Alle
Minimumsalder: 18 år
Leksjoner/uke: 20, 25, 30
Gruppestørrelse: Max 10
Lengde på leksjoner: 55 min
Startperioder: Hver uke
Kurslitteratur: Inngår
Innkvartering: Delt leilighet, Residens, Vertsfamilie

Kurs

Språkkurs i spansk (Leksjoner per uke: 20)

Spanskkurs med 4 leksjoner per dag mandag til fredag. Undervisningen foregår i grupper med gjennomsnittlig 6, maks 10 internasjonale deltakere per gruppe. Kurset er tilgjengelig på forskjellige nivåer, så det passer både deg som har lest spansk før, og for deg som er nybegynner. Minst en gang i måneden gjøres en liten test, slik at læreren ser at alle henger med på de ulike delene som har blitt gjennom gått.

Leksjonstider: 09.30-13.30 eller 14.30-18.30. Du får timeplanen den første dagen på skolen.

Intensivkurs (Leksjoner per uke: 25)

Intensivt kurs i spansk som ovenfor, men med en valgfri leksjon per dag. De kurs som det går an å velge blant er disse:

 • Uttale og kommunikasjon
 • Forretningsspansk
 • Grammatikk
 • Spansk hverdagsliv og kultur

De valgfrie kursene går på faste tider og utvalgte dager i løpet av uken, enten på morgenen eller ettermiddagen.

Leksjonstider: 

 • Språkkurs i spansk: 09.10-13.00 eller 14.10-18.00 mandag-fredag
 • Valgfrie kurs: 08.00-09.05, 13.10-14.00 eller 14.10-15.00, utvalgte dager.

Språkkurs i spansk + privatleksjoner (Leksjoner per uke: 20 + 5)

Intensivt spanskkurs med 20 gruppetimer + 5 privattimer per uke. Privatundervisningen er tilpasset dine behov og ønsker. Kontakt EduPlanet for priser. Kurset er tilgjengelig på forskjellige nivåer, så det passer både deg som har lest spansk før, og for deg som er nybegynner.

Forretningsspansk (Leksjoner per uke: 20 + 5)

Kursstrukturen ligner på kurset over med 20 leksjoner per uke + 5 leksjoner med språkopplæring innen Business Spanish. Kurset passer for deg som bruker eller vil bruke spansk i arbeidet ditt. Undervisningen i Business Spanish foregår i minigrupper med maksimalt 4 deltakere. Du må ha minst B1 nivå (middels) i spansk.

Spansk & Seiling (Leksjoner per uke: 20 + 10)

Seiling er stort i Valencia og IH tilbyr et kurs der du kan kombinere leksjoner i spansk med seiling. Kurset inneholder 20 leksjoner spanskundervisning per uke pluss 10 leksjoner seiling per uke (3 dager per uke). Passer for både øvede seilere og nybegynnere. Valgfri kurslengde mellom 1-6 uker. Antall deltakere i seileklassene er maks. 5. Vær oppmerksom på at kurset bare er åpent visse måneder i løpet av året.

Spansk og frivillig arbeid (Leksjoner per uke: 20)

Kombiner minst 2 ukers spansk (20 leksjoner per uke) med påfølgende frivillig arbeid, minimum 4 uker. De frivillige prosjektene er innen forskjellige områder som kultur, utdanning, miljø og helse. Det er en flott mulighet til å lære om Spania og ha det gøy på samme tid. Kursstart omtrent 1-2 ganger i måneden for nybegynnere i spansk. Prisen på nettsiden inkluderer plasseringsavgift.

Innkvartering

Delt leilighet

Bo sammen med 1-6 andre kursdeltakere i en av skolens delte leiligheter, i enkeltrom (eget rom) eller dobbeltrom (delt rom). Leilighetene består vanligvis av 3-4 soverom og 1-2 felles bad. Leiligheten har også kjøkken, vaskemaskin og TV. Rengjøring av fellesområder er inkludert annenhver uke. Sengetøy er inkludert, men du må ta med egne håndklær. Leilighetene ligger vanligvis innen gangavstand fra sentrum av Valencia, og til skolen tar det ca. 15 minutter med buss eller metro (maks 25 minutter reisetid). Delt leilighet er en fin måte å bo på hvis du vil dele innkvartering med andre studenter og øsnker mulighet til å lage sin egen mat.

Vertsfamilie

Innkvartering i en nøye utvalgt spansk vertsfamilie hvor du har ditt eget rom (enkeltrom) og halvpensjon inkludert. Halvpensjon betyr å spise frokost og middag med familien. Det er også mulig å bestille full pensjon eller kun frokost. Familiene bor omtrent 10-20 minutter fra skolen med buss eller metro. Innkvartering i en vertsfamilie gir deg muligheten for ekstra språkopplæring og et innblikk i den spanske kulturen, mattradisjonen og den spanske hverdagen. Innkvartering i en vertsfamilie passer for alle aldre. Sengetøy og håndklær er inkludert.

Student Residence in University Campus

Studenthjem med plass til opptil 400 studenter hvor du kan bo i enkeltrom eller dobbeltrom med privat bad, air condition, garderobe, skrivebord og internettilgang. Studenthjemmet ligger i et universitetsområde og det bor mange universitetsstudenter her. Til skolen har du 25-30 minutter med buss eller metro. Mulighet for egen matlaging er tilgjengelig, men det er også mulig å bestille frokost, halv- eller helpensjon. Rengjøring av fellesområdene skjer ukentlig og resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Sengetøy og håndklær er inkludert.

Kurspriser

20 leksjoner per uke

 • 1 uke: 2 500
 • 2 uker: 4 100
 • 3 uker: 5 900
 • 4 uker: 7 700
 • 6 uker: 11 300
 • 8 uker: 14 900
 • 12 uker: 17 900
 • 13 uker: 19 350
 • 16 uker: 23 700
 • 20 uker: 29 500
 • 24 uker: 35 300
 • 36 uker: 52 700
 • Ekstra uke fr 13u-: 1 750

25 leksjoner per uke

 • 1 uke: 2 700
 • 2 uker: 4 900
 • 3 uker: 7 100
 • 4 uker: 9 300
 • 6 uker: 13 700
 • 8 uker: 18 100
 • 12 uker: 22 700
 • Ekstra uke fr 13u-: 1 850

20+5 privatleksjoner per uke

 • 1 uke: 4 050
 • 2 uker: 7 600
 • 3 uker: 11 150
 • 4 uker: 14 700
 • Ekstra uke: 3 550

Forretningsspansk 20+5

 • 1 uke: 2 600
 • 2 uker: 5 200

Spansk & Seiling

 • 2 uker: 5 200

Spansk & Frivillig

 • 4 uker frivillig tjeneste: 5 500

Privatleksjoner

 • 10 stk: 3 400

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Spanskkurs i Valencia på Españolé International House.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet Premed kurs og Medisinstudier utenlands

EduPlanet PreMed-kurs & Medisinstudier utenlands

Gi deg selv en bedre sjanse for studieopptak! Om drømmen din er å bli lege, tannlege eller veterinær, men du har vanskeligheter med å komme inn på studiet, er dette sjansen din. EduPlanets PreMed-kurs gjør deg rustet til å kunne bestå de opptaksprøvene som kreves ved mange utenlandske universiteter. Med hjelp av EduPlanet kan drømmen din om å studere ved et medisinuniversitet bli til virkelighet!

EduPlanet er et av Skandinavias største og mest erfarne utdanningsforetak for Medisinstudier utenlands og forkurs til medisinutdanninger (PreMed). Siden oppstarten i 1982 har de hjulpet tusenvis av studenter med å bli tatt opp til medisinutdanninger utenlands. Selskapet er svenskt og norskt, men har studenter fra mange andre land. Kontoret ligger i Oslo (Ski) og de har kontor i Uppsala (Sverige) og Stockholm. EduPlanet har en internasjonal PreMed-skole med et unikt og effektivt PreMed-kurs, online i sanntid med klasse tilkoblet, som forbereder deg til å bestå medisinutdanningenes tøffe opptaksprøver. De er også norsk representant for mange av de beste medisinuniversitetene i Europa.

Veiledning, opptaksforberedelser og søknad

Hos EduPlanet får du hjelp med å finne riktig medisinuniversitet, klare opptaksprøven, samt med å skrive søknad til universitetet. Lengre nede på siden finner du lenker til deres PreMed-kurs og medisinuniversiteter.

Du har gode sjanser til å komme inn – to opptaksmetoder

Du er ikke nødt til å ha toppkarakterer eller være ekstremt begavet for å ha sjanse til å komme inn på medisin-, tannlege- eller veterinærstudier i utlandet. Opptak til utenlandske medisinuniversiteter skjer enten:

 1. gjennom karakterene dine eller
 2. gjennom de medisinuniversitetene som har opptaksprøve.

EduPlanet hjelper sine studenter med begge måtene å søke opptak på. De har en internasjonal PreMedical-skole med et forberedende kurs til nettopp medisinuniversitetenes opptaksprøver. De som tar PreMed-kurs her, og fullfører dette, vil før eller senere komme inn på de medisinuniversitetene som har opptaksprøver. 100% av de som har fullført EduPlanets PreMed-kurs har hittil kommet inn på universitet – det vil si alle!

premedkurs og medisin på eduplanet

PreMed-kurs – Live leksjoner i Virtual Classroom

Dette er et forberedende kurs for medisinuniversitetenes opptaksprøver. EduPlanets PreMed-kurs går over 14 uker, og inneholder alle viktige deler som trengs for å bestå opptaksprøver i blant annet kjemi, biologi, anatomi, fysikk og matematikk. Kursene undervises på engelsk over nett, "live" i et såkalt Virtual Classroom, der læreren, du og dine medstudenter er tilkoblet samtidig via datamaskiner. Du kan altså delta aktivt, tilkoblet fra et valgfritt sted, uansett hvor du bor. Gjennom leksjonene får du også kontinuerlig aktiv hjelp, oppfølging og støtte fra læreren via telefon, e-post og Facebook. I tillegg lages det opptak av alle leksjonene, slik at du får tilgang til disse på nett døgnet rundt i en periode på 6 måneder.

EduPlanet har også en ferdiginnspilt "budsjettvariant" av dette kurset, Recorded Online, der den aktive leksjonsdelen som går "live" ikke er inkludert. Les mer om kursene via lenkene nedenfor.

Lærerne på PreMed-kursene

EduPlanets sertifiserte lærere har lang erfaring fra forskning og undervisning innen emnene kursene tar opp: kjemi, biologi, anatomi, fysikk og matematikk. Minst like viktig som det er å kunne emnene, er det å også kunne undervise disse på en pedagogisk og inspirerende måte, samt å kunne støtte deltagerne utifra deres individuelle nivå. EduPlanets lærere er kjente for dette, samt for sitt store og vennlige engasjement. Undervisningen gis på engelsk, men lærerne snakker også svensk.

Medisinuniversiteter med opptaksprøver

Mot slutten av kursene legger du, sammen med EduPlanet, en plan for opptaksprøvene for noen av universitetene som har dette. Dette gjør du i forbindelse med kursets avslutning, slik at du har alle kunnskapene ferskt i minnet ved prøven. Følgende universiteter (du kan også lese mer om disse via lenkene nedenfor) har opptaksprøver, og er de som det anbefales å søke på i første omgang (PreMed-kursene er imidlertid tilpasset alle medisinuniversiteter med opptaksprøver):

 • Medical University of Silesia i Katowice (Polen); lege/tannlege
 • UPJS i Kosice (Slovakia); lege/tannlege
 • LSMU i Kaunas (Litauen); lege/tannlege/veterinær 
 • Charles University i Praha (Tsjekkia); lege
 • Debrecen i Debrecen (Ungarn); lege
 • Masaryk University i Brno (Tsjekkia); lege/tannlege
 • VFU i Brno (Tsjekkia); veterinær
 • Medical University of Silesia (Polen); lege/tannlege
 • UVM i Budapest (Ungarn); veterinær 

Stort engasjement og omfattende hjelp

eduplanetEduPlanet er kjent for sitt store engasjement for studentene. De hjelper deg med valg av universitet, karaktergjennomgang, vurdering av søknad, informasjon om Lånekassen, budsjett for studiene og, ikke minst, med å lykkes med studiene. Som student blir du invitert til deres Facebook-grupper og deres "webinars" om medisinstudier, slik at du får samhandle med andre studenter.

Et økonomisk valg og en effektiv undervisning

EduPlanets PreMed-kurs koster betydelig mindre enn andre lignende PreMed/Premedical-kurs. Det finnes andre PreMed-kurs på nett som tilbyr studiemateriale og diagnostiske tester, men disse er rene innspilte kursvarianter, uten interaktiv og direktesendt undervisning med deg som student, og de mangler en aktivt deltagende klasse. Denne forskjellen er ofte avgjørende for at man som deltager skal lykkes på opptaksprøven.

Opptak til medisinuniversiteter gjennom karakterer

EduPlanet er representant for mange av de beste medisinuniversitetene i Europa, hvilket innebærer at de kan hjelpe deg med å søke på universiteter og veilede deg til vellykkede studier. De har et erfarent team som helt kostnadsfritt hjelper deg med å velge de medisinuniversitetene som best passer for deg, samt med å søke opptak til disse. Nederst på denne siden, under utdanninger, kan du lese mer om de ulike medisinuniversitetene som har karakteropptak og som EduPlanet anbefaler:

 • RSU i Riga (Latvia); lege/tannlege
 • Pomoranian i Szczecin (Polen); lege/tannlege
 • Univ. of Nicosia (Kypros); lege

Kontakt EduPlanet dersom du vil vite mer om disse universitetene.

Bare hos EduPlanet

forberedende medisinkurs - eduplanetAlt dette får du bare hos EduPlanet som medisinstudent:

 • Karaktergjennomgang
 • Opptaksvurdering
 • Personlig studierådgivning
 • Gratis søknadshjelp
 • Invitasjon til medisin-webinars
 • Medlemskap i Facebook-grupper og medisingrupper
 • Direkte kontakt med medisinstudenter
 • Budsjettgjennomgang og informasjon om Lånekassen
 • Mulighet til hjelp med finansiering
 • Booking av "Åpen dag"-besøk til medisinuniversitetene 
 • Informasjon på norsk, engelsk eller svensk

EduPlanet hilser deg velkommen, og gir deg ærlige svar på hvordan akkurat du skal lykkes! 

Vis alle utdanninger fra EduPlanet Medisin & PreMed

Kontaktinformasjon til EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet
Åsveien 200
1424 Ski


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Spanskkurs i Valencia på Españolé International House:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!