Vis studentum.no som: Mobil

Spansk i Argentina

Kulturstudier
Sammendrag
Språkkurs
Buenos Aires
1 semester
Heltid
Støttet av lånekassen

Spansk i Argentina

Studere Spansk i Argentina | Kulturstudier

Vil du studere i Argentina? I Buenos Aires tilbyr vi spanskstudier på flere nivåer, fra helt nybegynner til avansert, ved Universidad Nacional de San Martin. I tillegg til spanskstudiene følger du et engelskspråklig emne innen samfunnsfag eller humaniora. Studiene tilbys ved det svært moderne og prestisjetunge Universidad National de San Martin i Buenos Aires.

Vi hjelper deg å velge spansk-nivå:

  • Nybegynner - Spansk 0
  • Viderekommende - Spansk 1
  • Avansert - Spansk 2

 

Tilvalgsfag

Spanskundervisningen utgjør tre fjerdedeler av semesteret. For den siste fjerdedelen velger du ett av følgende engelskspråklige valgfag:

  • Spanskamerikansk litteratur
  • Argentinsk historie

Spansk utgjør sammen med ett valgfag et fullt semester, og tilsvarer minst 30 studiepoeng.

Årsstudium

Ønsker du et helt studieår med spansk kan du fortsette på neste nivå i Argentina - eller du kan bruke tiden mellom semestrene til å praktisere spansk mens du backpacker deg gjennom Latin-Amerika til Costa Rica, før du fortsetter spanskstudiene der.

Spanskundervisningen

Når du studerer spansk i et spansktalende land blir pensum og bruken av det nye språket en del av dagliglivet. Med initiativ og pågangsmot lærer du å snakke spansk.

Seminarundervisningen skjer i grupper, hvor studentene får praktisere språket både muntlig og skriftlig. Som en del av undervisningen besøker man også lokale organisasjoner. Noe undervisning foregår i fellesforelesninger.

Den viktigste delen av studiet er kanskje likevel tiden du bruker på å kaste deg inn i det argentinska samfunnet og de daglige spanske samtalene med menneskene rundt deg.

Spanskstudiene er akademiske og gir argentinske studiepoeng. 

For kontakt eller mer informasjon om Spansk i Argentina, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Kombinert med tilvalgsfag tilsvarer spanskstudiet 30 studiepoeng som kan inngå i en treårig bachelorgrad ved universitet eller høgskole. Snakk gjerne med oss og din studieveileder om integrering i din bachelorgrad. Flere norske universiteter tilbyr bachelorgrad og mastergrad i spansk.

Opptakskrav/Søknad

Når du søker må du fylle ut et søknadsskjema. Kontakt skolen for mer informasjon om skjema og søknadsprosess. 

Dersom det er ledige plasser på studiet det semesteret du har valgt, sender vi deg tilbud om studieplass. 

Hvorfor velge Kulturstudier?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Friår med mening

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Spansk i Argentina.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kulturstudier

Studere i Asia, Afrika og Latin-Amerika | Kulturstudier

Vi gjør det enkelt og trygt å studere i utlandet - ett semester, studieår eller bachelor. Sammen med norske og utenlandske universiteter tilbyr vi engelskspråklige studier jorda rundt, med lånekassestøtte, studiepoeng og bolig.

Dette er Kulturstudier

Kulturstudier tilbyr semesterstudier innen samfunnsvitenskap og humaniora ved våre vakre studiesteder i Argentina, Ghana, Nepal, Costa Rica og Vietnam. Mer enn 8000 studenter har til nå gjennomført våre studier.

Med unntak av Buenos Aires er alle studiesentrene lokalisert i mellomstore byer. Stedene har vi valgt med henblikk på blant annet infrastruktur, lokal universitetspartner, trygghet og kulturell interesse. Her har vi personale som legger til rette for at ditt studieopphold skal bli interessant, morsomt og faglig utbytterikt.

Våre studenter får oppleve de beste foreleserne og seminarlærerne fra hele verden. Vi er svært stolte av vår dyktige undervisningsstab, som hvert semester sikrer at du som student får maksimalt utbytte av dine studier.

Historie

Kulturstudier ble startet i 1997 av en gruppe samfunnsvitere og humanister fra Universitetet i Oslo. Grunntanken har siden starten vært å tilby undervisning av høy faglig og pedagogisk kvalitet på studiesteder som byr på opplevelser som levendegjør og utfordrer det akademiske innholdet. Foruten gjennomgående svært godt faglig utbytte og nye venner sitter studentene igjen med erfaringer fra en annen kultur som mange vender tilbake til.

Kulturstudier har i dag kontorer i 7 land. Hovedkontoret ligger i Oslo. Vi har representasjonskontorer i Stockholm, Buenos Aires, Pokhara, Hoi An, San Isidro og Cape Coast.

Vis alle utdanninger fra Kulturstudier

Kontaktinformasjon til Kulturstudier

Kulturstudier

Borger Withs gate 9
0482 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Spansk i Argentina:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!