Språkkurs

Spansk - Malaca Instituto

Varighet
Språkkurs av ulik lengde
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Kontinuerlig opptak Se detaljer
Søknadsfrist
Søknadsfrist: Minst 4 uker før kursstart
Undervisningsspråk
Spansk
Varighet
Språkkurs av ulik lengde
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Kontinuerlig opptak Se detaljer
Søknadsfrist
Søknadsfrist: Minst 4 uker før kursstart
Undervisningsspråk
Spansk
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Spansk - Malaca Instituto

Spansk språkkurs ved Malaca Instituto

Spansk språkkurs i Spania

Drømmer du om å lære eller bli bedre i spansk? Hva er vel bedre enn å ta språkkurset på en spansk språkskole? SIOC hjelper deg helt kostnadsfritt inn på Malaco Instituto i Malaga. Her kan du kombinere språkstudier med spansk mat, vin og kultur, og få en autentisk spansk opplevelse!

Malaca Instituto er en av Europas beste språkskoler. Skolen er kjent for sin høye undervisningskvalitet og sine engasjerende lærere. Alle lærerne har en universitetsgrad, samt godkjent språkundervisningskvalifisering. 

Spanskundervisningen er inndelt i ulike nivåer, slik at du vil finne et kurs som passer deg uansett hvilket nivå du er på. Alle kursene er effektive, så du kan lære mye spansk på kort tid. I tillegg er det satt av mye tid til aktiviteter utenom selve språkkurset, så dersom du er vel så opptatt av å oppleve den spanske kulturen har du god tid til det også. 

Spanskkurs, strandliv og opplevelser

Malaca Instituto ligger i et trivelig område i den østre delen av Malaga. Det tar 10 minutter å gå til stranden og 15 minutter med buss til sentrum. Skolen har en koselig, liten restaurant, samt kino, bar, terrasser og svømmebasseng. Skolebygningen og dens "on-site" studentbolig, Club Hispanico, skaper et imponerende mini-universitetsområde. Club Hispanico skolens studentboliger, og mange av studentene velger å bo her.

Fasiliteter på Malaca Instituto

Det er installert TV skjermer for video i de fleste klasserommene, og mobile enheter kan brukes i de andre rommene. Skolens multimedia-senter brukes som bibliotek og selvstudie sted. Her er det også en PC-lab med tilgang til læremateriell, internett og e-mail.

SIOC har besøkt Malaca Instituto ved flere anledninger og er svært fornøyd med skolens høye kvalitet, innkvartering, administrasjon, organisering av skoleaktiviteter, og ikke minst oppfølging. Ta et spanskkurs i Spania - du kommer ikke til å angre!

For kontakt eller mer informasjon om Spansk - Malaca Instituto, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Kontinuerlig opptak

  • Klasserom
  • Malaga
  • Spansk
  • Søknadsfrist: Minst 4 uker før kursstart

Opptakskrav/Søknad

Det er kontinuerlig opptak på de fleste kursene på skolen. Det er "ingen" søknadsfrister, men SIOC ønsker gjerne at du melder deg på minimum 4 uker før kursstart. Ta gjerne kontakt, dersom du har spørsmål.

Studiefakta, Tittel m.m

Korte og lengre spanskkurs på alle nivåer. 

Ved Malaca Instituto får du også muligheten til å avlegge en avsluttende spanskeksamen; Servico Internacional de Evaluación de la Lengua Española (SIELE). SIELE-eksamen godkjennes for opptak til studier ved flere spanske universiteter og er støttet av Lånekassen.

Kostnader

Kontakt SIOC for informasjon om kostnader.

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Spansk - Malaca Instituto.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.

Språk, universiteter, design- og business skoler

Vi i SIOC – Study In another Country, er klare til å hjelpe deg til å finne spennende studier i utlandet.  SIOC er din rådgiver for språkstudier og videreutdanning i Europa. Språkstudiene kvalifiserer til stipend og lån fra Lånekassen, etter...

Les mer og vis alle utdanninger ved SIOC Study In anOther Country

Highlights