Vis studentum.no som: Mobil

Fransk - French in Normandy

SIOC Study In anOther Country
Sammendrag
Språkkurs
Rouen
Språkkurs av ulik lengde
Heltid/deltid
Kontakt lånekassen
Kontakt SIOC
Klasserom

Fransk - French in Normandy

Lær fransk ved French in Normandy

Vil du lære deg fransk av de som kan språket best? Da kan et språkkurs ved skolen French in Normandy være midt i blinken for deg. Siden 1992 har French in Normandy tilbudt språkutdanning for de som ønsker å lære fransk eller forbedre sine språkkunnskaper. Skolen er statlig anerkjent og kvalitetsakkreditert. 

Om språkskolen French in Normandy

Her får du førsteklasses undervisning i et herlig og vennlig studiemiljø. Skolen setter opp et sosialt og kulturelt program slik at du i tillegg til dine studier får opplevd den vakre og historiske franske regionen, Normandie. 

Skolen har høyt kvalifiserte lærere med god erfaring av å lære ut språk til studenter fra hele verden. Målet er at du som student skal få så mye som mulig ut at ditt opphold. 

French in Normandy tilbyr en rekke ulike språkkurs med stor fleksibilitet etter hvilke forkunnskaper du har. Hit kan man komme som en gruppe på opp til 15 personer, eller på egen hånd. 

Du kan ta følgende språkkurs:

 • Fransk språkkurs med ulik intensitet 
 • Business fransk
 • Eksamensforberedende kurs DELF/DALF
 • Fransk for lærere
 • Franskkurs for deg som er 50+
 • Språkkurs kombinert med matlagningskurs

French in Normandy ligger i byen Rouen nordvest for Paris. Skolen ligger i et rolig område med lokale butikker og restauranter, men det er kun en kort spasertur til mer livlige strøk. Skolen er lett tilgjengelig fra alle deler av byen og omringes av en herlig botanisk hage - perfekt når du skal fokusere på dine studier. 

Innkvartering

Som student på French in Normandy får du hjelp med bosted dersom du ønsker det. Skolen kan hjelpe deg med innkvartering hos vertsfamilie, i leilighet eller på hotell. For å lære mest mulig, i tillegg til å få unike franske kulturopplevelser, kan et opphold hos en vertsfamilie være en god idé. Hva du ønsker er selvfølgelig helt opp til deg selv. 

Kontakt SIOC - Study In anOther Country

Vil du vite mer om språkkursene, få informasjon om skolen, kostnader, bosted og lignende? Kontakt SIOC for en uforpliktende samtale, og få hjelp med å finne et språkkurs som passer for deg. 

For kontakt eller mer informasjon om Fransk - French in Normandy, vennligst fyll inn en interessemelding.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Fransk - French in Normandy.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

SIOC Study In anOther Country

Universiteter, design- og business skoler

SIOC har avtaler med Universiteter, Business skoler og designskoler i Europa, USA og Australia.  Her på Studentum-sidene har vi bare lagt ut noen av skolene våre. Finner du ikke ditt studium, fyll ut skjemaet nederst på siden, så finner vi den skolen og ditt studium sammen.

Study In anOther Country AS er et familieeid firma lokalisert på Stord, men tilbyr også å møte fremtidige studenter «i en by nær deg». Vi kombinerer møtet med deg, og gjerne med dine foreldre med skolebesøk. SIOC har arbeidet som internasjonale representanter for språkskoler over hele verden i over 20 år, og representerer i dag over 140 forskjellige skoler i Spania, England, Latin-Amerika, Australia, Italia, USA og Frankrike. SIOC har kurs for alle nivå, og «alle» aldre, - både for nybegynnere til avansert forretningsspråk. SIOC arrangerer også gruppereiser tilrettelagt for skoleklasser og organisasjoner.

Alle skolene SIOC samarbeider med er høyt kvalifiserte, og har internasjonale sertifikater og medlemskap i internasjonale organisasjoner. SIOC er dessuten opptatt av å ha et personlig forhold til administrasjonen og personalet på skolene de samarbeider med. 

Bestill språkkurs i dag!

SIOC tilbyr språkkurs for mennesker i alle aldre, og har en rekke samarbeidende skoler som står klare til å ta i mot deg som ønsker å lære et nytt språk. Her er det mange spennende destinasjoner i de fleste landene i Europa, USA og Australia, så du finner garantert et sted som passer for deg. Med SIOC kan du lære følgende språk:

 • Spansk
 • Fransk
 • Tysk
 • Engelsk
 • Italiensk
 • Portugisisk
 • Russisk
 • Kinesisk


SIOC er en godkjent agent av ANSA.

Samarbeid med IALC

SIOC Study In anOther Country er stolte over å samarbeide med de beste språkskolene i verden, og er nå en anerkjent IALC partner.

International Association of Language Centres ble grunnlagt i 1983 , og er et globalt nettverk av uavhengige høy kvalitets språkskoler som underviser det offisielle språket i landet sitt. De stiller svært strenge krav til skolene, med jevnlige kontroller og "audit" hvor de går igjennom alt på skolen. SIOC jobber tett opp mot IALC og deres skoler for å forsikre seg om at kvalitet og akkrediteringer er i orden, og for å sikre deg som student et godt og lærerikt opphold på skolen.

Finn den perfekte skolen for deg

SIOC Study In anOther Country har god kommunikasjon med skolene, og hjelper deg med å legge forholdene til rette for dine utenlandsstudier. Deres mål er at du på hjemmesiden og ved kontakt med deres medarbeidere, skal finne den informasjonen du trenger for å kunne ta riktig skole- og kursvalg. SIOC Study In anOther Country har selv besøkt skolene og vet derfor mye om de kurs, innkvarteringsmuligheter, aktiviteter og beliggenheter som tilbys. De ansatte går dessuten selv på språkkursene for å prøve ut skolene. På denne måten er de i stand til å gi deg best mulig informasjon og service.

SIOC Study In anOther Country benytter samme pris som skolene tilbyr i det aktuelle landets valuta. Det blir derfor ingen fordyrende kostnader ved å bruke SIOC som mellomledd.

Skoler som er godkjent av Lånekassen

Ved utvalgte språkskoler som er godkjendt av Lånekassen, tilbyr SIOC Study In anOther Country også tilretteleggingssemester med språkeksamen som kan støttes av Lånekassen. 

Vis alle utdanninger fra SIOC Study In anOther Country

Kontaktinformasjon til SIOC Study In anOther Country

SIOC Study In anOther Country


Tlf: 55 32 81 02
Mobil 975 63 700
www.sioc.no

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Fransk - French in Normandy:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!