Vis studentum.no som: Mobil

Fransk - IS Aix-en-Provence

SIOC Study In anOther Country
Sammendrag
Språkkurs
Aix-en-Provence
Språkkurs av ulik lengde
Heltid/deltid
Kontakt lånekassen
Kontakt SIOC
Klasserom

Fransk - IS Aix-en-Provence

Utvikle dine språkkunnskaper i Frankrike

Vil du lære deg fransk i Frankrike? Da kan et språkkurs ved IS Aix-en-Provence være noe for deg. 

Språkkursene til IS Aix-en-Provence har blitt utviklet gjennom 40 års virksomhet, og er tilpasset alle nivåer i Fransk språk. Skolen har en nydelig beliggenhet i vakre Aix-en-Provence, som ligger 30 min fra Marseille og Middelhavet.

Om IS- Aix-en-Provence

IS Aix-en-Provence er et internasjonalt språk institutt som har spesialisert seg i å undervise fransk for voksne utlendinger i mer enn 35 år. Skolen er registrert i Frankrike med Institutt for utdanning som en privat skole for høyere utdanning. Skolen ble grunnlagt av den svenske stiftelsen Folkeuniversitetet som er knyttet til Universitetet i Stockholm og har filialer i Tyskland, Storbritannia, Sverige og Spania.

IS Aix-en-Provence er en "non-profit-making" organisasjon og medlem av kvalitets nettverkene Souffle, EAQUALS og IALC.

Ta et språkkurs i Aix en Provence

IS skolen i Aix en Provence, er en av våre mest spennende skoler i Frankrike. Skolen tilbyr et rikt utvalg av kurs både for studenter og voksne, som ønsker å lære fransk. Ønsker du å utforske Provence, er det en fantastisk måte å gjøre dette på ved å studere fransk om formiddagen, og ta del i skolens aktiviteter om ettermiddagen, og i helgene.

Hvert år har skolen rundt 1000 studenter som kommer fra hele fem kontinenter (mer enn 40 nasjonaliteter). Dette kulturelle mangfoldet skaper rikdom i klassene der livlig utveksling og debatter går hånd i hånd med en atmosfære som er både ivrig og vennlig.

Skolen tilbyr også firmaer og organisasjoner, spesialtilpassede kurs, og flere grupper kommer til IS Aix-en-Provence hvert år på språkkurs.

Kontakt SIOC - Study In anOther Country

Vil du vite mer om språkkursene, få informasjon om skolen, kostnader, bosted og lignende? Kontakt SIOC for en uforpliktende samtale, og få hjelp med å finne et språkkurs som passer for deg. 

For kontakt eller mer informasjon om Fransk - IS Aix-en-Provence , vennligst fyll inn en interessemelding.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Fransk - IS Aix-en-Provence .

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

SIOC Study In anOther Country

Universiteter, design- og business skoler

SIOC har avtaler med Universiteter, Business skoler og designskoler i Europa, USA og Australia.  Her på Studentum-sidene har vi bare lagt ut noen av skolene våre. Finner du ikke ditt studium, fyll ut skjemaet nederst på siden, så finner vi den skolen og ditt studium sammen.

Study In anOther Country AS er et familieeid firma lokalisert på Stord, men tilbyr også å møte fremtidige studenter «i en by nær deg». Vi kombinerer møtet med deg, og gjerne med dine foreldre med skolebesøk. SIOC har arbeidet som internasjonale representanter for språkskoler over hele verden i over 20 år, og representerer i dag over 140 forskjellige skoler i Spania, England, Latin-Amerika, Australia, Italia, USA og Frankrike. SIOC har kurs for alle nivå, og «alle» aldre, - både for nybegynnere til avansert forretningsspråk. SIOC arrangerer også gruppereiser tilrettelagt for skoleklasser og organisasjoner.

Alle skolene SIOC samarbeider med er høyt kvalifiserte, og har internasjonale sertifikater og medlemskap i internasjonale organisasjoner. SIOC er dessuten opptatt av å ha et personlig forhold til administrasjonen og personalet på skolene de samarbeider med. 

Bestill språkkurs i dag!

SIOC tilbyr språkkurs for mennesker i alle aldre, og har en rekke samarbeidende skoler som står klare til å ta i mot deg som ønsker å lære et nytt språk. Her er det mange spennende destinasjoner i de fleste landene i Europa, USA og Australia, så du finner garantert et sted som passer for deg. Med SIOC kan du lære følgende språk:

  • Spansk
  • Fransk
  • Tysk
  • Engelsk
  • Italiensk
  • Portugisisk
  • Russisk
  • Kinesisk


SIOC er en godkjent agent av ANSA.

Samarbeid med IALC

SIOC Study In anOther Country er stolte over å samarbeide med de beste språkskolene i verden, og er nå en anerkjent IALC partner.

International Association of Language Centres ble grunnlagt i 1983 , og er et globalt nettverk av uavhengige høy kvalitets språkskoler som underviser det offisielle språket i landet sitt. De stiller svært strenge krav til skolene, med jevnlige kontroller og "audit" hvor de går igjennom alt på skolen. SIOC jobber tett opp mot IALC og deres skoler for å forsikre seg om at kvalitet og akkrediteringer er i orden, og for å sikre deg som student et godt og lærerikt opphold på skolen.

Finn den perfekte skolen for deg

SIOC Study In anOther Country har god kommunikasjon med skolene, og hjelper deg med å legge forholdene til rette for dine utenlandsstudier. Deres mål er at du på hjemmesiden og ved kontakt med deres medarbeidere, skal finne den informasjonen du trenger for å kunne ta riktig skole- og kursvalg. SIOC Study In anOther Country har selv besøkt skolene og vet derfor mye om de kurs, innkvarteringsmuligheter, aktiviteter og beliggenheter som tilbys. De ansatte går dessuten selv på språkkursene for å prøve ut skolene. På denne måten er de i stand til å gi deg best mulig informasjon og service.

SIOC Study In anOther Country benytter samme pris som skolene tilbyr i det aktuelle landets valuta. Det blir derfor ingen fordyrende kostnader ved å bruke SIOC som mellomledd.

Skoler som er godkjent av Lånekassen

Ved utvalgte språkskoler som er godkjendt av Lånekassen, tilbyr SIOC Study In anOther Country også tilretteleggingssemester med språkeksamen som kan støttes av Lånekassen. 

Vis alle utdanninger fra SIOC Study In anOther Country

Kontaktinformasjon til SIOC Study In anOther Country

SIOC Study In anOther Country


Tlf: 55 32 81 02
Mobil 975 63 700
www.sioc.no

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Fransk - IS Aix-en-Provence :

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!