Vis studentum.no som: Mobil

Fransk - Accent Français

SIOC Study In anOther Country
Sammendrag
Språkkurs
Montpellier
Språkkurs av ulik lengde
Heltid/deltid
Kontakt lånekassen
Kontakt SIOC
Klasserom

Fransk - Accent Français

Fransk språkskole i Montpellier

Vil du utvikle dine franskkunnskaper, eller er du nybegynner og ønsker å lære deg det grunnleggende i språket? Ved å ta et språkkurs i et land der dette også er morsmålet, vil du få det meste ut av kurset. 

Språkkurs ved Accent Français

Siden 1998 har Accent Français organisert franskkurs og språkopphold i Montpellier i Sør-Frankrike. Studentene kommer fra mer enn 80 forskjellige land, så her blir du en del av et internasjonalt miljø og har mulighet til å knytte kontakter verden over. 

Det er kursstart hver mandag hele året, men spesielle datoer for nybegynnere. Skolen har undervisning i grupper, private kurs, nettkurs og studieturer for skolegrupper, voksne eller tenåringer, så her finner du garantert det kursalternativet som passer dine behov. Siden vi er et eksamenssenter, kan du forberede deg til DELF, DALF og ta TCF-eksamenene med oss.

Accent Français tilbyr et bredt utvalg av programmer, men også et all-inclusive Discovery Stay som innebærer franskkurs + et rikt program med aktiviteter og utflukter for å oppdage regionen Occitania og dens 6 UNESCOs verdensarvsteder, som gjør den til en av de beste turistmålene i Frankrike

Alle språkkursene er designet i henhold til rammeverket definert av CEFR (European Framework of Reference for Languages).

Om Montpellier

Montpellier er en universitetsby hvor levekostnadene er opptil 60 % billigere enn i Paris, så her kan du få mye for pengene. 40 % av befolkningen er under 30 år og kulturlivet er et av de mest pulserende i Frankrike. Det er kort vei både til Paris, Barcelona og Nice, og byen er et turistmål i hjertet av en region med 6 steder oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Montpellier ligger mellom Middelhavet og de gamle fjellene i Cevennes, og drar nytte av et mildt og solrikt klima året rundt.

Kontakt SIOC - Study In anOther Country

Vil du vite mer om språkkursene, få informasjon om skolen, kostnader, bosted og lignende? Kontakt SIOC for en uforpliktende samtale, og få hjelp med å finne et språkkurs som passer for deg. 

For kontakt eller mer informasjon om Fransk - Accent Français , vennligst fyll inn en interessemelding.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Fransk - Accent Français .

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

SIOC Study In anOther Country

Universiteter, design- og business skoler

SIOC har avtaler med Universiteter, Business skoler og designskoler i Europa, USA og Australia.  Her på Studentum-sidene har vi bare lagt ut noen av skolene våre. Finner du ikke ditt studium, fyll ut skjemaet nederst på siden, så finner vi den skolen og ditt studium sammen.

Study In anOther Country AS er et familieeid firma lokalisert på Stord, men tilbyr også å møte fremtidige studenter «i en by nær deg». Vi kombinerer møtet med deg, og gjerne med dine foreldre med skolebesøk. SIOC har arbeidet som internasjonale representanter for språkskoler over hele verden i over 20 år, og representerer i dag over 140 forskjellige skoler i Spania, England, Latin-Amerika, Australia, Italia, USA og Frankrike. SIOC har kurs for alle nivå, og «alle» aldre, - både for nybegynnere til avansert forretningsspråk. SIOC arrangerer også gruppereiser tilrettelagt for skoleklasser og organisasjoner.

Alle skolene SIOC samarbeider med er høyt kvalifiserte, og har internasjonale sertifikater og medlemskap i internasjonale organisasjoner. SIOC er dessuten opptatt av å ha et personlig forhold til administrasjonen og personalet på skolene de samarbeider med. 

Bestill språkkurs i dag!

SIOC tilbyr språkkurs for mennesker i alle aldre, og har en rekke samarbeidende skoler som står klare til å ta i mot deg som ønsker å lære et nytt språk. Her er det mange spennende destinasjoner i de fleste landene i Europa, USA og Australia, så du finner garantert et sted som passer for deg. Med SIOC kan du lære følgende språk:

  • Spansk
  • Fransk
  • Tysk
  • Engelsk
  • Italiensk
  • Portugisisk
  • Russisk
  • Kinesisk


SIOC er en godkjent agent av ANSA.

Samarbeid med IALC

SIOC Study In anOther Country er stolte over å samarbeide med de beste språkskolene i verden, og er nå en anerkjent IALC partner.

International Association of Language Centres ble grunnlagt i 1983 , og er et globalt nettverk av uavhengige høy kvalitets språkskoler som underviser det offisielle språket i landet sitt. De stiller svært strenge krav til skolene, med jevnlige kontroller og "audit" hvor de går igjennom alt på skolen. SIOC jobber tett opp mot IALC og deres skoler for å forsikre seg om at kvalitet og akkrediteringer er i orden, og for å sikre deg som student et godt og lærerikt opphold på skolen.

Finn den perfekte skolen for deg

SIOC Study In anOther Country har god kommunikasjon med skolene, og hjelper deg med å legge forholdene til rette for dine utenlandsstudier. Deres mål er at du på hjemmesiden og ved kontakt med deres medarbeidere, skal finne den informasjonen du trenger for å kunne ta riktig skole- og kursvalg. SIOC Study In anOther Country har selv besøkt skolene og vet derfor mye om de kurs, innkvarteringsmuligheter, aktiviteter og beliggenheter som tilbys. De ansatte går dessuten selv på språkkursene for å prøve ut skolene. På denne måten er de i stand til å gi deg best mulig informasjon og service.

SIOC Study In anOther Country benytter samme pris som skolene tilbyr i det aktuelle landets valuta. Det blir derfor ingen fordyrende kostnader ved å bruke SIOC som mellomledd.

Skoler som er godkjent av Lånekassen

Ved utvalgte språkskoler som er godkjendt av Lånekassen, tilbyr SIOC Study In anOther Country også tilretteleggingssemester med språkeksamen som kan støttes av Lånekassen. 

Vis alle utdanninger fra SIOC Study In anOther Country

Kontaktinformasjon til SIOC Study In anOther Country

SIOC Study In anOther Country


Tlf: 55 32 81 02
Mobil 975 63 700
www.sioc.no

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Fransk - Accent Français :

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!