Vis studentum.no som: Mobil

Fransk - Centre International d’Antibes

SIOC Study In anOther Country
Sammendrag
Språkkurs
Antibes
Språkkurs av ulik lengde
Heltid/deltid
Kontakt lånekassen
Kontakt SIOC
Klasserom

Fransk - Centre International d’Antibes

Franskkurs i Sør-Frankrike

Siden 1985 har Centre International d’Antibes tilbudt franskkurs basert på aktive undervisningsmetoder, leksjoner i små grupper og en avslappet undervisningsstil.

Centre International d'Antibes er anerkjent som en fransk språkskole med gullstandard i Sør-Frankrike for alle som ønsker å lære fransk i Frankrike.

Vi vet at det å komme til Frankrike for å lære fransk er en investering, og vi respekterer ditt engasjement ved å konsekvent tilby de mest oppdaterte undervisningsmetodene.

Våre franskkurs i Frankrike

Skolen tilbyr franskkurs skreddersydd for å møte behovene til enhver gruppe:

 • Franskkurs i Frankrike for voksne
 • Franskleirer i Frankrike for barn og tenåringer
 • Tilpassede franskkurs for skolegrupper

En fransk språkskole i Frankrike

Bare et steinkast fra sentrum ligger Centre International d’Antibes franske språkskole i et renovert gammelt provençalsk gårdshus med klasserom, en restaurant og hager med panoramautsikt over havet. Skoleundervisningen har dessuten blitt tildelt de høyeste karakterene av de franske og europeiske evalueringsbyråene (henholdsvis Label FLE og Eaquals).

Centre International d'Antibes er en av få skoler i Frankrike som eier og administrerer en privat bolig for sine skoler hele året.

Kombinasjonen av våre fransktimer og overnatting i vår komfortable bolig vil bety at du er garantert hyggelige delte opplevelser med de andre studentene i et dynamisk, internasjonalt samfunn.

Aragon er det ideelle stedet å bo. Dette er et rolig nabolag mellom Antibes og Juan les-Pins, en 20-minutters spasertur fra l'École le Château. Vi anbefaler også å bo i en Fransk vertsfamilie, hvor du er gjest i familiene, og har ditt eget rom. Måltidene har du sammen med familien.

Kontakt SIOC - Study In anOther Country

Vil du vite mer om språkkursene, få informasjon om skolen, kostnader, bosted og lignende? Kontakt SIOC for en uforpliktende samtale, og få hjelp med å finne et språkkurs som passer for deg. 

For kontakt eller mer informasjon om Fransk - Centre International d’Antibes, vennligst fyll inn en interessemelding.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Fransk - Centre International d’Antibes.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

SIOC Study In anOther Country

Universiteter, design- og business skoler

SIOC har avtaler med Universiteter, Business skoler og designskoler i Europa, USA og Australia.  Her på Studentum-sidene har vi bare lagt ut noen av skolene våre. Finner du ikke ditt studium, fyll ut skjemaet nederst på siden, så finner vi den skolen og ditt studium sammen.

Study In anOther Country AS er et familieeid firma lokalisert på Stord, men tilbyr også å møte fremtidige studenter «i en by nær deg». Vi kombinerer møtet med deg, og gjerne med dine foreldre med skolebesøk. SIOC har arbeidet som internasjonale representanter for språkskoler over hele verden i over 20 år, og representerer i dag over 140 forskjellige skoler i Spania, England, Latin-Amerika, Australia, Italia, USA og Frankrike. SIOC har kurs for alle nivå, og «alle» aldre, - både for nybegynnere til avansert forretningsspråk. SIOC arrangerer også gruppereiser tilrettelagt for skoleklasser og organisasjoner.

Alle skolene SIOC samarbeider med er høyt kvalifiserte, og har internasjonale sertifikater og medlemskap i internasjonale organisasjoner. SIOC er dessuten opptatt av å ha et personlig forhold til administrasjonen og personalet på skolene de samarbeider med. 

Bestill språkkurs i dag!

SIOC tilbyr språkkurs for mennesker i alle aldre, og har en rekke samarbeidende skoler som står klare til å ta i mot deg som ønsker å lære et nytt språk. Her er det mange spennende destinasjoner i de fleste landene i Europa, USA og Australia, så du finner garantert et sted som passer for deg. Med SIOC kan du lære følgende språk:

 • Spansk
 • Fransk
 • Tysk
 • Engelsk
 • Italiensk
 • Portugisisk
 • Russisk
 • Kinesisk


SIOC er en godkjent agent av ANSA.

Samarbeid med IALC

SIOC Study In anOther Country er stolte over å samarbeide med de beste språkskolene i verden, og er nå en anerkjent IALC partner.

International Association of Language Centres ble grunnlagt i 1983 , og er et globalt nettverk av uavhengige høy kvalitets språkskoler som underviser det offisielle språket i landet sitt. De stiller svært strenge krav til skolene, med jevnlige kontroller og "audit" hvor de går igjennom alt på skolen. SIOC jobber tett opp mot IALC og deres skoler for å forsikre seg om at kvalitet og akkrediteringer er i orden, og for å sikre deg som student et godt og lærerikt opphold på skolen.

Finn den perfekte skolen for deg

SIOC Study In anOther Country har god kommunikasjon med skolene, og hjelper deg med å legge forholdene til rette for dine utenlandsstudier. Deres mål er at du på hjemmesiden og ved kontakt med deres medarbeidere, skal finne den informasjonen du trenger for å kunne ta riktig skole- og kursvalg. SIOC Study In anOther Country har selv besøkt skolene og vet derfor mye om de kurs, innkvarteringsmuligheter, aktiviteter og beliggenheter som tilbys. De ansatte går dessuten selv på språkkursene for å prøve ut skolene. På denne måten er de i stand til å gi deg best mulig informasjon og service.

SIOC Study In anOther Country benytter samme pris som skolene tilbyr i det aktuelle landets valuta. Det blir derfor ingen fordyrende kostnader ved å bruke SIOC som mellomledd.

Skoler som er godkjent av Lånekassen

Ved utvalgte språkskoler som er godkjendt av Lånekassen, tilbyr SIOC Study In anOther Country også tilretteleggingssemester med språkeksamen som kan støttes av Lånekassen. 

Vis alle utdanninger fra SIOC Study In anOther Country

Kontaktinformasjon til SIOC Study In anOther Country

SIOC Study In anOther Country


Tlf: 55 32 81 02
Mobil 975 63 700
www.sioc.no

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Fransk - Centre International d’Antibes:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!