4,9 (9 Omtaler)

SIOC Study In anOther Country

i Stord (+ 97 locations)
Få mer informasjon om skolen 👍

SIOC Study In anOther Country

Universiteter, design- og business skoler

SIOC har avtaler med Universiteter, Business skoler og designskoler i Europa, USA, Sør-Amerika og Australia. 

Her på studentum-sidene har vi bare lagt ut noen av skolene våre. Finner du ikke ditt studium, fyll ut skjemaet nederst på siden, så finner vi den skolen og ditt studium sammen.

Om SIOC

Study In anOther Country AS er et familieeid firma lokalisert på Stord og organiserer språkkurs i utlandet. Vi tilbyr å møte fremtidige studenter «i en by nær deg», hvor du gjerne kan ta med dine foreldre.

SIOC har arbeidet som internasjonale representanter for språkskoler over hele verden i over 20 år og representerer i dag over 140 forskjellige skoler i Spania, England, Latin-Amerika, Australia, Italia, USA og Frankrike. SIOC har kurs for alle nivå og «alle» aldre - både for nybegynnere til avansert forretningsspråk. SIOC arrangerer også gruppereiser tilrettelagt for skoleklasser og organisasjoner.

Alle skolene SIOC samarbeider med er høyt kvalifiserte, og har internasjonale sertifikater og medlemskap i internasjonale organisasjoner. SIOC er dessuten opptatt av å ha et personlig forhold til administrasjonen og personalet på skolene de samarbeider med. 

Bestill språkkurs i dag!

SIOC tilbyr språkkurs for mennesker i alle aldre og har en rekke samarbeidende skoler som står klare til å ta deg imot. På denne siden finner du mange spennende destinasjoner i de fleste land i Europa, USA og Australia - du finner garantert et sted som passer deg. Med SIOC kan du lære følgende språk:

  • Spansk
  • Fransk
  • Tysk
  • Engelsk
  • Italiensk
  • Portugisisk
  • Russisk
  • Kinesisk


SIOC er en godkjent agent av ANSA.

Samarbeid med IALC

SIOC Study In anOther Country er stolte over å samarbeide med de beste språkskolene i verden og er nå en anerkjent IALC-partner.

International Association of Language Centres ble grunnlagt i 1983 og er et globalt nettverk av uavhengige høy kvalitets språkskoler som underviser det offisielle språket i landet sitt. De stiller svært strenge krav til skolene, med jevnlige kontroller og "audit" hvor de går igjennom alt på skolen. SIOC jobber tett opp mot IALC og deres skoler for å forsikre seg om at kvalitet og akkrediteringer er i orden, og for å sikre deg som student et godt og lærerikt opphold på skolen.

Finn den perfekte skolen for deg

SIOC Study In anOther Country har god kommunikasjon med skolene og hjelper deg med å tilrettelegge for dine utenlandsstudier. Vårt mål er at du, på hjemmesiden og ved kontakt med våre medarbeidere, skal få den informasjonen du trenger for å velge riktig skole- og kursvalg.

SIOC har selv besøkt skolene og vet mye om de kurs, innkvarteringsmuligheter, aktiviteter og beliggenheter som tilbys. Våre ansatte går dessuten selv på språkkursene for å prøve ut skolene. På denne måten er de i stand til å gi deg best mulig informasjon og service.

SIOC Study In anOther Country benytter samme pris som skolene tilbyr i det aktuelle landets valuta. Det blir derfor ingen fordyrende kostnader ved å bruke SIOC som mellomledd.

Skoler som er godkjent av Lånekassen

Ved utvalgte språkskoler som er godkjendt av Lånekassen, tilbyr SIOC Study In anOther Country også tilretteleggingssemester med språkeksamen som kan støttes av Lånekassen. 


For kontakt eller mer informasjon om SIOC Study In anOther Country, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Kontakt skolen

SIOC Study In anOther Country


Tlf: 55 32 81 02
Mobil 975 63 700
www.sioc.no


Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om SIOC Study In anOther Country.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 4,9

Basert på 9 omtaler
Skriv en skoleomtale
5/5
Eldbjørg
13 jul 2017
Veldig fornøyd!

Jeg er veldig fornøyd med mine 40 uker på GLS og har gått fra å ikke kunne si et ord på tysk til nå å kunne snakke tilnærmet flytende. Lærerne er flinke, skolen er moderne og st...

Vis hele omtalen
5/5
Marianne H.
21 apr 2016
Skoleklasse på tur til Malaga

Hei! Må bare få takke for kjekt besøk på språkskolen i Malaga. Vi ble tatt veldig godt i mot, og elevene var strålende fornøyd med opplegget. Vi laget deilig Paella og sjokolad...

Vis hele omtalen
5/5
Hege Solbakken
06 des 2015
Internationalt skoleår i London (LSI)

Hei Jeg har det supert her. Stor trives i London. Veldig glad for at du anbefalte Hampstead i steden for skolen i sentrum. Takk for hjelpen! Mvh Hege

Highlights